dimarts, 12 de novembre del 2013

L'ASFE dona un recital ofensiu a costa del sènior 'A' femení


1a Catalana
CN SABADELL 'A' 77 - ASFE SANT FRUITÓS 86

Segon entrebanc consecutiu del sènior femení 'A' que va caure a mans d'un inspirat ASFE que va fer
L'ASFE va conquerir Les Naus en un partit netament ofensiu
saltar la sorpresa a Les Naus donada la inèrcia a la que arribaven a la cita ambdós equips.

El partit va començar amb força igualtat i amb un predomini del tir exterior encapçalat per Teixidó pel que fa a les visitants i per Masvidal pel costat sabadellenc arribant a un igualat 19-21 després de 10 minuts de joc. Al segon període les de Sant Fruitós van aprofitar la feblesa defensiva de les d'Álvaro Fernández i el seu poc encert en atac per anar obrint una escletxa cada cop més profunda de la mà d'una encertada Alba Garcia. Al descans 31-45 i la defensa del nostre equip que estava quedant en entredit.

A la represa les sabadellenques van intentar capgirar la situació però l'ASFE va seguir sumant a partir del seu control del rebot i bones accions individuals culminades amb llençaments exteriors. L'avantatge de les del Bages va arribar a apropar-se a la vintena de punts, fet inèdit en el present curs a Les Naus. Va ser aleshores quan les nostres van apretar les dents i a base de treball i sota l'encert de Mayor i Lozano van anar retallant diferències fins al definitiu 77-86, un resultat que indica el gran encert exterior que es va poder presenciar i que va suposar la primera derrota a domicili de les nedadores en el present curs.

Amb les derrotes de Sant Nicolau i Olesa es manté la situació classificatòria de la setmana passada, amb el nostre equip en segona posició, fet que minimitza els efectes d'aquesta derrota.

CN Sabadell 'A': Sampedro 7, Fontanals 7, Marcó 11, Coves 2, Masvidal 13, Marciano, Escuert, E.Garcia, Mayor 18, Drago 2, Lozano 15, Linares 2


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.