CN SABADELL 'A' 77 - BASKET ALMEDA 72

Almeda es presentava a les Naus amb les baixes dels seus exteriors Baró,
Els d'Àlex Avilés van remuntar quan més
difícil semblava
Sánchez i Balibrea. Això, però, no va ser un impediment per què els de Cornellà sortissin en autèntica tromba amb un joc vertical en atac, amb alts percentatges d'encert, i una defensa pressionant que deixaven els vallesans impotents davant d'aquesta situació. De la mà de les accions de mèrit en la pintura de Zapata, les finalitzacions de Carreras i l'encert del polivalent Vila, els visitants dominaven el marcador per 18 punts (8-26), aventatge que resultaria el més gran per part d'Almeda al llarg del matx.
Si bé era d'esperar una reacció dels locals en el segon quart, el partit va entrar en una dinàmica d'intercanvi de cistelles que, si bé aportava confiança entre les files dels vallesans, no permetia que el marcador s'ajustés prou com per considerar que el mateix s'havia ajustat (24-40 en el minut 18). Del costat dels visitants, Zapata seguia dinamitant totes les aspiracions dels locals des de la zona, i aquests trobaven una jornada més en la figura d'Àlex Hernàndez el punt de "xispa" i ritme necessaris per mantenir l'equip a flot. Acompanyarien accions de mèrit de Tejedor, Bernadí i el capità Andrés. Amb Hernandez com a protagonista, els dos darrers minuts de la primera meitat van suposar un parcial favorable als locals 8-4, que situava l'electrònic en un 32-44 que no permetia als nedadors tancar les alarmes enceses en el primer quart.
Davant l'alt nivell d'encert dels del Llobregat en la primera meitat, el CN Sabadell va plantejar un primer canvi a nivell defensiu, passant a l'alternància entre la defensa mixta -sobre el base visitant Mesa- i la individual. Aquest va significar un canvi de dinàmica que permetia als vallesans situar-se a tan sols quatre punts (42-46) en el minut 24; si bé l'eufòria dels locals es veuria ràpidament tallada amb la reaparició d'un Edu Carreras que seguia molt inspirat des del perímetre. Zapata també es reincorporava a la "festa". Els locals veien com ni els quatre triples anotats al llarg del quart, ni el canvi de dinàmica inicial propiciaven canvis significatius en l'electrònic: 52-63.
L'ajust en el darrer quart passava per intentar frenar -variant la defensa mixta- les acomeses d'un Edu Carreras que resultava una amenaça cada vegada que rebia pilota. Els vallesans no estaven disposats a rendir-se al seu feu, i de la mà d'un Tejedor letal, d'Andrés i Renom, es feien amb un parcial favorable 15-2 en set minuts que els situaven per primera vegada en el matx per davant (67-65), presagiant-se un final d'alt voltatge. Els dubtes, però, es van instalar en l'equip visitant, que havien vist com en set minuts es dilapidaven tots els esforços i el domini aconseguits durant els tres quarts precedents: dues cistelles de Zapata en el darrer tram van ser l'unica reacció davant un CN Sabadell que, guiat pel "far" Tejedor, va saber lligar el partit amb accions finals de determinació ofensiva i defensiva.: 77-72 i tercera victòria consecutiva per a un CNS que s'ha pogut refer d'un amenaçador 1-4 inicial.