SEDIS 'B' 43 - CN SABADELL 'A' 42

El CN Sabadell es va deixar el liderat en la seva visita al Sedis “B”, un equip
Sandra Fontanals va ser la màxima encistelladora
a La Seu d'Urgell
que va fer el mínim per guanyar ja que va ser el propi CN Sabadell qui, literalment, va perdre el partit jugant, de llarg, el seu pitjor partit en el que va de temporada.
L’inici de partit no va ser del tot negatiu per les vallesanes, en un partit que des de l’inici va ser de poca anotació i un ritme de joc molt baix. Al final del 1r quart el CN Sabadell no trobava el seu ritme de joc habitual (11-15), però estava al davant en el marcador. El 2n quart va evidenciar que les vallesanes no tenien el seu millor dia, un quart en el que només van anotar 4 punts, cosa que deixava un preocupant 20-19 al descans, amb un equip sabadellenc que ostenta una mitjana de 66 punts anotats per partit. Ni el tir exterior, ni el joc col.lectiu ni tan sols els tirs lliures tenien l’efectivitat habitual. Per contra, el Sedis “B”, també amb molts errors en atac, es trobava per davant en el marcador fent ben poc.
A la represa, el CN Sabadell semblava despertar i va agafar una renta de 7 punts a favor, amb bones accions ofensives de Fontanals i Puri García. Tot i això, el Sedis no es desenganxava i aprofitava una polèmica antiesportiva per acostar-se de nou. Al darrer quart el CN Sabadell seguia per davant i va tornar a tenir alguna diferència destacable de 5 punts a favor, però el Sedis va començar a anotar de 3 i va remuntar. Dins del darrer minut, amb un CN Sabadell molt desencertat en atac i que seguia sense trobar el camí correcte, un tir lliure de Lozano col.locava l’empat a 42. Semblava que el partit acabaria anant a la pròrroga, pero a falta de 1,2 segons un dels àrbitres va xiular, de nou amb polèmica i moltes protestes per part sabadellenca, una falta i el Sedis “B” va anotar un tir lliure sense temps perquè el CN Sabadell busqués una cistella.
Al final, 43-42 i partit totalment per oblidar per part d’un CN Sabadell que vol passar pàgina ràpidament i rebrà el difícil Sant Fruitós a Les Naus el dissabte amb l’objectiu de recuperar el seu nivell de joc habitual.
CN Sabadell: Marciano, E. García I 1, Escuert 6, Coves, Drago, Masvidal 6, Lozano 5, Mayor 5, P.García, Sampedro 5, Fontanals 10 i Linares.