dilluns, 18 de novembre del 2013

El sènior 'A' femení es retroba amb la victòria a Terrassa tot i no exhibir un gran joc

1a Catalana Femenina
JE TERRASSA 'B' 42 - CN SABADELL 'A' 50

Mal partit però resolt amb victòria del sènior femení 'A' que va visitar la pista
Les nostres no van jugar un bon partit a Terrassa
d'una necessitada JET després de dos entrebancs consecutius davant i Sedis i Asfe.
Començant amb més de 40 minuts de retràs el partit va començar de cara per les d'Álvaro Fernández que van dominar els compassos inicials del partit amb un parcial de 0-10 cimentat en un bon nivell defensiu en el que Anna Linares va tenir un paper molt important. No obstant l'equip sabadellenc no va tenir la continuitat suficient i enlloc de trencar el partit va permetre que les egarenques entressin al partit degut a certa relaxació defensiva i amb un percentatge d'encert en atac molt baix. Amb 8-14 va iniciar-se un segon període molt similar en el que les nostres seguien sense trobar ni l'encert ni les idees per tornar-se a sentit còmodes a pista arribant al descans amb curt 19-24 al marcador.

A la represa van seguir les imprecisions però mica en mica les nedadores van recuperar l'ordre i ritme en defensa de manera que van poder córrer la pista i sumar en situacions més alliberades. Només algunes errades de concentració prop de cistella van impedir que la distància fos superior (29-41). Al darrer quart semblava que les celebraven la victòria abans d'hora i dins d'aquesta relaxació les jugadores de la JET van veure l'oportunitat de remuntar i ho van aconseguir a base d'aprofitar les errades visitants arribant-se a col·locar a 3 punts de distància. En aquests complicats moments Judit Mayor i Eva Garcia van agafar la responsabilitat en atac i van aconseguir ajudar a l'equip sortir d'aquesta situació amb bones penetracions i encertats llençaments llunyans que van acabar amb la dura resistència de les de Terrassa.

Així doncs nova victòria que, tot i no haver-se aconseguir amb un bon joc, deixa a les nostres amb un balanç de 6-3 compartint la segona plaça amb tres equips més a l'espera de medir-se a un dur rival com segur que serà el BF Viladecans.

CN Sabadell 'A': Marciano, E.García 6, Escuert 5, Marcó 4, Sampedro 2, Fontanals, Linares 8, Mayor 14, Lozano 7, Coves, Drago, Masvidal 6