dimarts, 19 de novembre del 2013

Actualitat masculina: El sènior 'B' i el premini obtenen victòries de mèrit


2a Catalana
CN SABADELL 'B' 67 -  CB NAVÀS 57

L'equip de Cristóbal Lindo va obtenir premi al seu treball en les darreres setmanes i va vèncer al potent Navàs, colíder a l'arribar diumenge a Les Naus, gràcies a un gran treball defensiu que va deixar als del Bages lluny dels seus guarismes habituals.
Amb aquesta victòria l'equip es col·loca amb un balanç de 2-8 empatat amb el Sant Quirze a la darrera posició de la classificació però a un sol triomf dels equips que ara mateix evitarien el descens directe. Aquesta setmana el nostre segon equip té una altra prova de foc a l'enfrontar-se al Sicoris de Lleida que ocupa la tercera posició a la classificació.

Júnior Interterritorial
CN SABADELL 'A' 60 - CB IGUALADA 73

Desfeta de l'equip de Jonathan Ramírez que va haver de cedir davant un Igualada que va mostrar un gran potencial físic que va ser massa pels nostres. Tot i això els locals van alternar moments brillants de joc amb altres més irregulars. Aquesta inconsistència és el que explica el marcador final.
Aquesta setmana els sabadellencs es desplacen a la pista d'un Sicoris que té el mateix balanç de resultats que el nostre equip (3-4).

Júnior Nivell 'B'
CN SABADELL 'B' 26 - CB RIPOLLET 66

Inapel·lable derrota del júnior 'B' que va caure a mans d'un Ripollet superior en tots els aspectes del joc i que no va deixar lloc a la sorpresa tal i comd demostra el marcador final. 
Tot i la derrota els de Ramon Pérez no tindran temps per lamentar-se ja que el proper diumenge visitaran la pista d'un bon equip com és el Regina Carmeli amb la idea de seguir millorant el seu joc.

Cadet Nivell 'B'
CB TANINO CERDANYOLA 'C' 44 - CN SABADELL 'A' 102

Els d'Edu Arizmendi es van retrobar amb el bon joc i la victòria davant un Cerdanyola que tot i que s'hi va esforçar poc va fer davant la superioritat sabadellenca a ambdues bandes de la pista. Les ràpides transicions van ser la marca d'identitat d'un equip que rebrà diumenge a Les Naus al Creu Alta en un interessant duel d'equips locals que només coneixen una derrota.

Cadet Nivell 'C'
CN SABADELL 'B' 41 - BÀSQUET CAN PARELLADA 102

Poca cosa van poder fer els nostres davant un potent Can Parellada que encara no coneix la derrota en aquesta primera fase de la competició. Els nostres van demostrar millores en atac però l'excés de pilotes perdudes va propiciar que els de Terrassa aconseguissin nombrosos bàsquets fàcils que expliquen la diferència final al marcador.
Dissabte els sabadellencs visitaran la pista d'un Sant Quirze BC que es troba amb un balanç de 2-2.

Infantil Nivell 'A'
CATALANA OCCIDENT MANRESA 62 - CN SABADELL 11

Poc van poder fer els de Jonathan Ramírez davant un Manresa que va demostrar el perquè és el líder invicte del grup 6 de Nivell 'A'. L'excés d'errors no forçats va donar ales a un conjunt del Bages molt més ràpid i fort que els nostres.
Diumenge es torna a jugar un partit davant un rival del nostre mateix nivell com és Joviat-La Salle que, de decidir-se del nostre costat, ens podria deixar molt més a prop d'assolir la quarta plaça del grup.

Mini Nivell 'B'
CN SABADELL 'A' 108 - AEE REGINA CARMELI 63
Els Mini 'A' van guanyar amb solvència al Regina
Carmeli de Rubí


Segueix el nostre mini 'A' donant mostres d'evolució i ho va fer davant el Regina Carmeli amb un bon nivell de joc, sobretot en atac tal i com ho demostren els 108 punts assolits per l'equip. Aquesta jornada els d'Edu Arizmendi jugaran contra un CB Sant Pere de Terrassa al que ja van vèncer a pretemporada.

Mini Nivell 'C'
CE ESCOLA PIA SABADELL 'B' 75 - CN SABADELL 'B' 57

Tot i la desfeta bon partit dels nois de Ricard Sora en el duel ciutadà que es va disputar contra l'Escola Pia. i que es va decantar del cantó dels locals, més inspirats en atac. Aquesta setmana els nostres tornen a disputar un derbi sabadellenc contra el Creu Alta a domicili.

Premini Nivell 'D'
SALESIANS BADALONA 43 - CN SABADELL 50

Gran partit dels de Marc Sora que van jugar a molt bon nivell davant dels Salesians de Badalona, un bon equip que només havia perdut un partit fins aleshores. El bon joc en equip va ser la tònica d'un partit resolt en favor dels nostres que acumulen un balanç de 3-1.
Aquesta jornada els nostres visiten la pista de l'ADE Fuster de Santa Coloma que és líder invicte de la competició.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.