dijous, 14 de novembre del 2013

Actualitat masculina. Bons partits del júnior 'A', infantil i mini 'A' que confirmen el seu bon estat de forma

2a Catalana
SANT GERVASI 59 - CN SABADELL 'B' 58

La mala sort va tornar a estar del costat dels de Cristóbal Lindo que van cedir per la mínima davant d'un dels millors equips de la categoria després de tenir fins a tres opcions d'apuntar-se la victòria en els darrers segons. La gran feina en defensa va ser una de les claus per les que els nostres van poder competir fins al final tot i no acabar completant el seu treball amb victòria.
Ànims per les properes jornades

Júnior Interterritorial
BC RIVER ANDORRA 59 - CN SABADELL 'A' 75

Gran partit del júnior 'A' que es va imposar a domicili a la complicada pista de l'Andorra. amb un resultat que deixa als nostres amb un balanç de 3-3. El partit, dirigit per Ivan Rodríguez, va decantar-se a base d'esforç defensiu de banda dels visitants que van poder córrer la pista amb fluidesa per anotar amb comoditat.

Júnior Nivell 'B'
DOTS SANT QUIRZE BC 73 - CN SABADELL 'B' 68

Els petits detalls van privar l'equip de Ramon Pérez d'endur-se la victòria a la pista del Sant Quirze. La igualtat va ser la tònica general del partit durant 40 minuts amb tots dos equips atacant amb bon criteri i encert. El destí va voler que el partit es decidís a la pròrroga on els locals, amb un xic més d'encert van acabar enduent-se el partit per un escàs marge tot i el bon treball dels nostres.

Cadet Nivell 'B'
CN SABADELL 'A' 42 - CB CASTELLAR 67

Els cadets d'Edu Arizmendi van començar controlant el ritme del partit amb un ritme de joc molt elevat tant en atac com en defensa i això va permetre els sabadellencs dominar durant 15 minuts. A partir d'aquest moment el Castellar va apretar en defensa i els locals van passar a una fase de desencert total que es traduïa en pilotes perdudes i errades sota cistella que li van posar molt fàcil la feina als visitants que van desfer la igualtat i van guanyar amb certa comoditat tal i com reflecteix el marcador.

Cadet Nivell 'C'
CN TERRASSA 'B' 117 - CN SABADELL 'B' 34

Contundent derrota dels nois d'Adrià González que van acusar en excés la diferència física davant d'un CN Terrassa que va esborrar els nostres de la pista als pocs minuts de joc. Tot i això es van veure evidències de millora en el nostre equip, tot demostrant-se que l'equip va fent-se poc a poc a la nova categoria.

Infantil Nivell 'A'
CN SABADELL 75 - CB MATADEPERA 43

Inapelable victòria dels de Jonathan Ramírez que van desfer-se amb molta autoritat d'un rival directe com el Matadepera. El bon treball en defensa dels nostres va desgastar molt als visitants que poc a poc van anar cedint terreny davant l'empenta sabadellenca, arribant a un final de partit plàcid que va servir per agafar confiança.

Mini Nivell 'B'
SANT GABRIEL RIPOLLET 48 - CN SABADELL 'A' 60

Treballada victòria dels minis d'Edu Arizmendi que van haver de picar pedra per vèncer a domicili a un Sant Gabriel que va plantar cara durant tot el partit tot i anar per darrera. La feina en equip dels nostres a ambdues bandes de la pista va acabar dictant sentència i manté al nostre equip invicte.

Mini Nivell 'C'
CN SABADELL 'B' 52 - CN TERRASSA 'B' 78
El mini 'B' va caure a mans del CN Terrassa

Derrota dels de Ricard Sora a mans d'un CN Terrassa que va evidenciar la seva superioritat de centímetres permetent-los disposar d'un munt de segones opcions de cistella que al final van marcar la diferència. Tot i això es van evidenciar bons moments de joc dels nostres que no es van deixar influenciar massa pel resultat final en la seva primera derrota.

Premini Nivell 'D'
CN SABADELL 61 - CB SENTMENAT 40

Segona victòria dels nois de Marc Sora que mica en mica van fer valer les seves ganes fins a obrir forat en el marcador i endur-se la victòria demostrant millores en el seu joc al llarg dels 48 minuts de joc.