dimarts, 26 de novembre del 2013

Actualitat femenina: Pas endavant dels equips 'B', l'infantil i el júnior en aquesta jornada


3a Catalana Femenina
CN SABADELL 'B' 48 - CB SOLSONA 39

Important victòria de les noies de Domingo Marín que van recuperar el camí de la victòria després de dues derrotes seguides i ho van fer davant del Solsona que es trobava en segona posició amb una única derrota. Les sabadellenques van començar fluixes però mai van li van perdre la cara al partit i a mesura que els minuts van anar avançant es van trobar més còmodes fins a obtenir aquest triomf a base d'un bon treball de defensa.
Aquesta setmana visitaran diumenge a les 19.30 la pista del Can Parellada en un partit que es preveu molt obert.

Júnior Nivell 'A'
CN SABADELL 50 - AESE '1' 43

Bon partit de les noies de Carles Los Santos que segueixen imparables i van obtenir un triomf de mèrit davant l'AESE, un equip de la zona alta. El bon treball en defensa va permetre a les nostres anar sempre un pas per davant fins a assolir un valuós triomf que les deixa colíders invictes.
Diumenge a les 16.00 un difícil escull com és el Sant Just serà la prova de foc que hauran de superar les noies.

Cadet Nivell 'A'
CN SABADELL 34 - BAGES FEMENÍ 64

Contundent derrota de l'equip de Paco Rodríguez que poc va tenir a fer davant un Bages superior físicament i amb més recursos. No obstant les nostres van arribar a fallar 36 tirs lliures, una quantitat excessiva que els hi podria haver permès competir amb més garanties.
Dissabte a les 11.45 les nedadores reben a la JET en un partit important de la zona baixa a Les Naus.

Infantil Nivell 'C'
CN SABADELL 60 - AE SANT ANDREU NATZARET 28

Les d'Oriol Real no van donar opció al Sant Andreu de Natzaret i tot i el desencert a l'inici del partit van acabar amb la resistència de les de Badalona a base de bona feina en defensa i ràpids contraatacs deslliurats.
Aquesta setmana les infantils hauran de matinar ja que juguen a les 9.00 contra l'AB Premià, un dels millors equips de la lliga fins al moment.

Mini Nivell 'A'
CBF CERDANYOLA-IMA 'A' 56 - CN SABADELL 'A' 40

El mini 'A' femení va jugar el seu pitjor partit de la temporada i va caure davant un Cerdanyola que va superar en ganes i encert a les de Salva Gracia i Quim Gómez, sobretot a partit del descans quan les nostres van pecar d'individualisme.
El proper partit de les sabadellenques és dissabte a la pista del Safa Claror.

Mini Nivell 'C'
JE TERRASSA '3' 25 - CN SABADELL 'B' 40
El mini 'B' femení va vèncer a Terrassa

Bona victòria de l'equip de Tamara Masvidal i Jas Sampedro que va superar a la JET imposant la seva major presència física davant les egarenques a les que van superar tot i no tenir un gran encert en atac.
Aquesta setmana el mini 'B' jugarà davant la UE Barberà diumenge a les 9.00 fora de casa en el duel de líders invictes.

Premini Nivell 'A' 
CBF CERDANYOLA 46 - CN SABADELL 'A' 59

Les de Judit Mayor van aconseguir vèncer al dur equip de Cerdanyola que va posar en sèries dificultats a les nostres a base d'intensitat i bon joc tot i que les nostres van acabar enduent-se el gat a l'aigua gràcies al control del rebot i efectivitat en atac.
Diumenge a les 17.30 les sabadellenques viatjaran a Osona per enfrontar-se al CB Manlleu.

Premini Nivell 'D'
CN SABADELL 'B' 63 - CB SANTA PERPÈTUA 13

Les noies de Cristina Cabré i Anna Gómez no van donar opció al Santa Perpètua i van demostrar que cada cop estan en un millor estat de forma tot i que ambdós equips arribaven a la cita amb el mateix balanç de resultats.
Aquesta setmana les nostres no tenen partit de lliga ja que descansen.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.