dimecres, 13 de novembre del 2013

Actualitat femenina. Lideratges ratificats en una bona jornada pels equips nedadors

3a Catalana Femenina

CN Sabadell 'B' 39 - SA Súria 54 

Les de Domingo Marín van patir la primera derrota de la temporada a mans d'un Súria que va jugar a un molt bon nivell sobretot a la segona meitat. Tot i la igualtat en la primera part la major experiència i encert de les visitants, sumades a les poques idees de les nostres en l'atac contra zona va propiciar que el partit es decantés del costat de les del Bages que es mantenen a la primera plaça mentre que el nostre equip és segon.

Júnior nivell 'A'

CN Sabadell 51 - ASFE 30

Les noies de Carles Los Santos van aconseguir un treballat triomf basat més en
El júnior segueix invicte a Nivell 'A'
la constància que no en l'encert davant un ASFE curt d'efectius que no va poder amb la major banqueta de l'equip sabadellenc. Amb aquest triomf l'equip nedador segueix invicte i es manté en el grup d'equips que comparteixen el liderat.

Infantil nivell 'C'

Joventut Badalona 53 - CN Sabadell 32 

Irregular partit de l'equip d'Oriol Real que va pagar un mal inici arribant a perdre per més de 20 punts de diferència en els primers compassos del partit. A partir d'aquest moment les nostres van començar a treballar i van aconseguir mantenir la diferència oferint moments de bon bàsquet en la segona part del partit.

Mini nivell 'A'

SR Lima Horta 50 - CN Sabadell 'A' 81 

Treballat triomf de les noies de Salva Gracia i Quim Gómez que tot i un inici incert van imposar la seva llei jugant minuts defensius de molta qualitat que van acabar dictant sentència tal i com reflecteix el marcador. Amb aquest triomf l'equip continua colíder a l'espera de medir-se aquesta setmana a la JET, l'altre equip amb idèntic balanç.

Mini nivell 'C'
 

CE Maristes Rubí 37 - CN Sabadell 'B' 43 
L'equip de Tamara Masvidal va haver de suar de valent per vèncer als darrers instants al Maristes de Rubí, principalment a que les nostres van pagar car un mal inici de partit que les va condicionar en la resta de períodes. No obstant, el treball de tot l'equip va servir per refer-se i continuar invictes.

Premini nivell 'A'

Barça CBS 26 - CN Sabadell 'A' 63 

Nova victòria del conjunt de Judit Mayor que va desfer-se d'un Barça molt treballador amb solvència. L'amplitud en el marcador va permetre a les sabadellenques poder seguir evolucionant la seva tècnica i mantenir-se una jornada més com a únic equip invicte del seu grup.

Premini nivell 'D'

AECAM 14 - CN Sabadell 'B' 60
Poca història en un partit en que les noies de Cristina Cabré van sentenciar per la via ràpida tal i com indica el marcador. Amb aquest triomf l'equip suma 2 victòries i 1 derrota i cada cop sembla que les jugadores fan més coses amb la pilota a les mans.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.