dimarts, 19 de novembre del 2013

Actualitat femenina: El júnior segueix imparable en una jornada marcada pel mal temps


3a Catalana Femenina
CB Castellbisbal 65 - CN Sabadell 'A' 60

Segon entrebanc consecutiu de l'equip de Domingo Marín que tot i tenir moltes opcions d'endur-se la victòria va jugar un partit massa irregular a la pista del Castellbisbal, un dels equips més potents del grup. L'excés de pilotes perdudes va limitar les opcions del nostre equip a la recta final.
Aquesta setmana el nostre segon equip torna a tenir una nova prova de foc ja que rep a un perillós Solsona que només ha perdut un partit.

Júnior nivell 'A'
Bàsquet Samà Vilanova 43 - CN Sabadell 60

Nova victòria, i ja en van 6 de 6, d'un júnior femení que va treballar dur per guanyar el partit davant el Samà per 43-60. El bon to defensiu i la superioritat física de les nostres van condicionar un partit que es va trencar a la segona part. 
Aquesta setmana les de Carles Los Santos es mediran a l'AESE, l'equip més competitiu de tots els que s'han enfrontat a les nostres aquest curs.

Cadet nivell 'A'
E.E. Regina Carmeli 61 - CN Sabadell 53

Una nova jornada la victòria es va resistir a l'equip de Paco Rodríguez que tot i jugar 30 minuts a bon nivell van cedir en el darrer període davant d'un Regina Carmeli que va tenir les idees molt més clares, sobretot en atac. Després d'aquest entrebanc toca seguir treballant ja que aquesta setmana arriba a Les Naus el poderós Bages Femení que ocupa la primera posició de la lliga.

Infantil nivell 'C'
CN Sabadell 53 - CB Castellar 2

Inapelable victòria de l'equip d'Oriol Real que va sumar la seva segona victòria en quatre partits davant un CB Castellar que res va poder fer davant de la intensitat defensiva de les nostres que va provocar moltes pilotes perdudes de l'equip castellarenc convertides en bàsquets fàcils pel nostre equip.
Després d'aquesta jornada les nostres rebran a un equip amb idèntic balanç com és el Sant Andreu de Natzaret.

Mini nivell 'A'
CN Sabadell 'A' - JE Terrassa '1' - Suspès

Una inoportuna gotera provocada pel temporal de vent i pluja de dissabte al matí va provocar que el partit entre aquests dos equips s'aplacés ja que la seguretat de la pista va quedar en entredit. La nova data de joc serà el dimecres 27 de novembre a les 18.15 hores.
El proper partit del nostre equip serà dissabte a la pista del CBF Cerdanyola, un dels millors equips del grup.

Mini nivell 'C'
CN Sabadell 'B' 38 - CN Terrassa 52
Les noies del mini B van patir la seva primera derrota
a mans del CN Terrassa


Les noies de Tamara Masvidal i Jas Sampedro van perdre el seu primer partit de la temporada a mans d'un CN Terrassa que va fer valer el seu major poder físic prop de cistella per anotar amb comoditat i posar en dificultats els nostres llençaments curts.
Diumenge les nostres tornaran a tenir una oportunitat de refer-se a la pista de la JE Terrassa.

Finalment aquest partit s'ha resolt amb victòria a favor del nostre equip per 2-0 ja que el CN Terrassa va incumplir les normes d'alineació segons ha manifestat el Comitè de Competició de la FCBQ.

Premini nivell 'A'
CN Sabadell 'A' 67 - UE Mataró 24 i UE Mataró 38 - CN Sabadell 'A' 57

Jornada doble per l'equip de Judit Mayor que dissabte va realitzar un bon partit davant la UE Mataró en ple temporal de pluges que a punt va estar d'impedir que acabés el partit entre aquests dos equips.
Diumenge es va disputar el partit 'de tornada' davant les mataronines i que corresponia a la jornada 2. Tot i que les sabadellenques no van estar massa encertades es van poder apuntar un nou triomf que les manté invictes i en primera posició.

Premini nivell C'
CN Sabadell 'B' 25 - CB Vilassar de Mar 'B' 6

Molt bon partit de les noies de Cristina Cabré i Anna Gómez que no van donar opció al Vilassar gràcies a la lluitta i bona defensa del nostre equip tot i que l'encert en atac no va ser molt elevat. De fet el primer bàsquet de les visitants va arribar al darrer penúltim període del partit.
Amb aquest triomf el nostre equip és colíder amb un balanç de 3-1 i rep al CB Santa Perpètua que té un idèntic balanç que les nostres.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.