dilluns, 21 d’octubre del 2013

Un tocat sènior 'A' masculí agafa aire a costa del cuer


Partit d'urgències el que va enfrontar el nostre sènior 'A' masculí amb el cuer,
El sènior 'A' masculí va treballar de valent
per sumar la seva segona victòria
el CB Morell, en un partit en que els d'Àlex Avilés arribaven amb un Oriol Andrés molt tocat físicament i amb Pere Tres encara lesionat. No obstant, i tot els dubtes, els locals van acabar imposant-se a la recta final del partit amb dosis de bon joc fins arribar al definitiu 75-54.


El primer període va estar farcit d'imprecisions per part d'ambdós equips que semblaven no voler la victòria tot i que a mesura que el partit va anar avançant els sabadellencs es van trobar més còmodes guiats de la mà de Pau Viladomat que anotava tant de lluny com de prop i intimidava amb els seus taps. Va ser al segon període quan els nostres van poder agafar embranzida de la mà de bones defenses i ràpides transicions culminades per un actiu Àlex Hernàndez que va liderar l'atac en aquests instants arribant al descans amb un còmode 35-24 que semblava deixar el partit ben encarat per sumar la segona victòria del curs.

Amb el celebrat retorn a pista d'Iram Almaguel després de 10 mesos de baixa per una lesió al genoll semblava que els nostres seguirien augmentant l'avantatge mica en mica però el Morell va aprofitar els dubtes dels locals i va començar a escurçar diferències a base de triples i bàsquets prop de l'anella generats a partir de badades defensives. A partir d'aquí el partit va començar a igualar-se i mentre el CNS perdonava des del punt de personal amb moltes errades, els tarraconins es mostraven millor que mai. Amb el partit en un puny els d'Avilés van poder tornar a jugar amb un ritme alt gràcies al control del rebot de Bernadí i a les brillants accions d'Hernàndez, els germans Viladomat i Tejedor que finalment van destrossar la resistència d'un Morell que en els darrers minuts va baixar els braços davant la joventut dels sabadellencs, amb les idees més clares en aquest tram final tot i els 16 tirs lliures fallats, un aspecte que li hagués donat més tranquilitat a l'equip al llarg del partit.

CN Sabadell: Bernadí 12, Viladomat I 15, Hernandez 15, Tejedor 5, Viladomat II 9, Andrés 6, Renom 8, Almaguel, Germà, Lahmame 2, Sora 3

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.