La victòria torna a escapar-se-li per la mínima al sènior 'B' masculí

CN SABADELL 'B' 66 - CB GAVÀ 'B' 68

La mala sort va tornar a sobreposar-se al nostre sènior 'B' masculí que va
Els locals van tenir al Gavà contra les cordes
(foto: J.Valverde)
tornar a tenir a tocar la victòria davant d'un dels millors equips del Grup 3 com és el Gavà.
El primer període va mostrar un equip local ben entonat que anava a pel partit però la gran capacitat atlètica dels gavanencs, que forçaven continuament personals prop de l'anella, va trabar el ritme de joc i el va conduir constantment a la línia de personal (fins a 12 tirs lliures del Gavà en aquest quart) fet que va marcar diferències (13-20). Al segon quart els de Cristóbal Lindo van millorar la seva defensa i van començar a agafar les regnes del partit gràcies als bons minuts de Sora i Bros que van liderar l'ofensiva dels sabadellencs fins arribar al descans amb bones sensacions (28-32).
A la represa els nostres van gaudir dels seus millors minuts de joc amb un Bros esplèndid en atac que anotava tot el que llançava mentre que els visitants no sabien com aturar l'allau de joc ofensiu sabadellenc amb 27 punts anotats en aquest període. Tot i dos triples consecutius dels visitants el CNS va entrar al darrer període per davant i amb tot de cara (55-52). Van ser precisament dos triples del Gavà només començar el darrer quart els que van condicionar la resta del partit ja que els del Baix Llobregat amb el marcador a favor van jugar amb més calma tot i els intents dels sabadellencs que, no obstant, encara van poder empatar el partit als darrers segobs gràcies a dos tirs lliures de Sora i a un triple de Bros. Un bàsquet del Gavà, a les acaballes del partit va ser decisiu perquè el partit tornés a volar lluny de Les Naus. Ja són dos partits perdent per la mínima tot i que les sensacions són bones i de ben segur que properament la victòria arribarà al conjunt de Cristóbal Lindo.

CN Sabadell 'B': Lahmane 2, Campos 2, Puigdollers 6, Bros 35, Contreras 5, Sora 6, Yll 4, Valverde 3, Juvé, Marín, Real