Incontestable victòria d'un sènior femení 'A' que segueix creixent

UE Sant Cugat 45 - CN Sabadell 'A' 72

El primer període va ser d’imprecisions i poc bàsquet efectiu ja que si bé ambdós equips eren capaços
Jasmina Sampedro a punt de llençar
un tir lliure
de generar situacions de cistella, les imprecisions en forma d’errades van ser una constant en un ritme de joc molt elevat.
Amb 11-12 es va iniciar el segon quart en el que poc a poc el CN Sabadell es va anar ubicant a pista i, amb una pressió defensiva al límit va començar a provocar nombroses pèrdues de pilota de les santcugatenques que no podien aturar les ràpides transicions d’atac de les visitants que ràpidament es van traduir en un espectacular parcial de 21-0 que deixava el partit molt de cara per les d’Álvaro Fernandez al descans (19-36).
Al tercer període el ritme de joc va tornar a assimilar-se al dels primers minuts i això va ser aprofitat per la UESC que va plantejar alternatives defensives que van començar a tenir efecte immediat en el joc. Les locals van semblar jugar amb els nervis de les sabadellenques i es van acostar en el marcador fins als 9 punts amb bons minuts d’Hidalgo i Cuesta en atac.
Tot i això les nostres no van perdre la calma i a un darrer període en que els minuts inicials van ser de tira i arronsa, un nou parcial de 2-19 va tornar a trencar el partit amb bones accions de Mayor, Lozano i sobretot Marcó que va regalar espectaculars accions ofensives que van servir perquè la diferència arribés a la trentena de punts tot i que un darrer triple de les locals va deixar el marcador final en 45-72.
Dissabte el sènior femení 'A' rep al CN Terrassa en un duel comarcal de la zona alta. Us esperem a tots i totes a Les Naus a les 17.45!
CN Sabadell: Escuert 8, E.Garcia 3, Fontanals 6, Coves 5, Linares 3, Marciano 5, Sampedro 11, Marcó 4, Mayor 7, Drago, Lozano 12, Masvidal 8