dimarts, 29 d’octubre del 2013

Gran tarda de bàsquet femení a unes espectaculars Naus

La passada tarda de dissabte s'esperava un ambient excel·lent a Les Naus ja que fins a tres equips femenins de la secció es jugaven els liderats de les seves competicions i, a sobre, en dos d'aquests partits es disputaven derbis sabadellencs per capricis del calendari.

Júnior femení nivell A
CN Sabadell 63 - SA Súria 51

Partit treballat de les noies de Carles Los Santos que segueixen en línia
Tir lliure del CNS davant del Súria
ascendent i no van donar massa opció a un Súria que va poder maquillar el marcador doncs va arribar a perdre per més de 20 punts de diferència. Les júniors, que cada cop juguen amb un ritme de joc més alt, van poder pressionar i atacar amb velocitat aconseguint bàsquets fàcils que van anar desfent la resistència de les bagenques.
Tan sols la relaxació de les locals va permetre que a la segona part la diferència no anés a més, tot i que el destí final del partit va ser de color clarament local.
Cal afegir que a partir del descans les grades van començar a agafar molt color ja que moltes de les jugadores dels equips de formació van començar a animar en el que es preveia una tarda apassionant de bàsquet femení com finalment va ser.

Amb aquest triomf el CNS segueix en l'aferrissada lluita per les primeres places ja que fins a quatre equips comparteixen el coliderat sense cap partit perdut.

Sènior femení 1a Catalana
CN Sabadell 'A' 63 - CE Sant Nicolau 'A' 47

El derbi més esperat va acabar decantant-se del nostre cantó gràcies a la
Les Naus van registrar un aspecte magnífic
bona feina de l'equip d'Álvaro Fernández. Tot i que els inicis de partit van estar clarament marcats pels nervis que representava jugar a unes Naus totalment plenes a vessar i davant d'un Sant Nicolau amb moltes jugadores amb passat nedador, el CNS va aconseguir sobreposar-se a una primera meitat força irregular i arribar al descans amb un lleuger avantatge (21-18).

A la segona meitat va mantenir-se la igualtat mentre que la pressió ambiental a Les Naus començava a pujar. El bon nivell defensiu del CN Sabadell unit a l'encert a l'hora de córrer el contraatac i rebotejar va permetre que el partit s'anés decantant del costat local. Al darrer període va ser quan es va veure la millor versió del sènior A amb un clar domini a les dues parts de la pista que es van traduir en un marcador final de 63-47 que no reflecteix tot el treball que van haver de fer les nedadores per imposar-se a un equip de tant nivell com el Sant Nicolau.

Amb aquest triomf el CN Sabadell passa a ser colíder de la competició compartint balanç amb el CE Sant Nicolau que fins a la seva visita a Les Naus no havia perdut.

CN Sabadell: Escuert 12, Fontanals 5, Marcó 1, Lozano 4, Masvidal 11, Marciano 7, E.García 2, Sampedro 14, Mayor 3, Coves 4, Drago, Linares, P.García

Podeu veure el vídeo de la segona meitat del partit amb els millors moments d'aquests darrers 20 minuts per cortesia de Basketvalles.com

Sènior femení 3a Catalana
CN Sabadell 'B' 54 - CE Escola del Carme 'B' 47

Espectacular partit el que va tancar aquesta gran tarda de bàsquet, i és que si
Les sèniors B van completar una gran
remuntada
el partit del sènior 'A' va tenir emoció, el derbi d'equips invictes a 3a Catalana no es va quedar gens curt.
La pressió de l'Escola del Carme va ser el que va marcar l'inici de partit i tota la primera meitat ja que va evitar que les de Domingo Marín poguessin aplicar el seu estil de joc en atac tenint veritables problemes ofensius en aquests primers vint minuts tal i com reflectia el marcador al descans (22-32) amb masses pilotes perdudes, tirs mal seleccionats i imprecisions.

A la represa el CN Sabadell va sortir amb energies renovades i va donar-li la volta al marcador a base d'establir una bona defensa a la rereguarda que va permetre sumar bàsquets fàcils en atac. L'encert des del perímetre i la superioritat local prop de l'anella van ser els factors que finalment van propiciar la remuntada i una victòria que val per mantenir-se invictes al capdamunt de la classificació juntament amb el Súria.

Altres resultats de categories inferiors

Destacar que, a més del liderat dels equips sènior 'A', sènior 'B' i júnior, altres equips de la branca femenina han començat a tot gas la temporada 2.013-14.

És el cas dels dos minis femenins que després de les seves victòries davant el Joventut Badalona i el CBF Cerdanyola es mantenen al capdavant de nivell 'A' i 'C' respectivament. També liderant el nivell 'A' es troba el premini femení 'A' que va obtenir una victòria de prestigi davant del Femení Sant Adrià a domicili.
Aquesta setmana, a més, es va estrenar l'infantil femení davant el Gramenet BC en un bon partit defensiu de les noies d'Oriol Real mentre que els dos únics entrebancs van arribar per part del premini 'B' femení davant el Gramenet i del cadet femení que va cedir davant les líders, el CB Matadepera, per 61-62 amb pilota de partit.