dijous, 10 d’octubre del 2013

El sènior 'A' masculí va aconseguir davant del Samà la seva primera victòria amb base de patiment i treball

Treballat triomf del sènior 'A' masculí que, per fi, va poder estrenar-se amb victòria en la present temporada.
El Samà va començar marcant el territori amb grans minuts en atac de Muscat i Artigas però poc a poc
El sènior 'A' masculí va suar de valent per
desfer-se del Samà
els d’Àlex Avilés es van anar trobant més còmodes a pista i això va ser aprofitat per un gran Oriol Andrés que amb 7 punts consecutius va aixecar els seus i els va deixar amb vida al finalitzar el primer període (15-19). Al segon període va seguir el monòleg d’un Andrés espectacular, penetrant a cistella i anotant des de l’exterior fins arribar als 20 punts al descans. El Samà aguantava com podia les escomeses vallesanes i gràcies a l’experiència de Vallverdú i Magí Parra es van poder mantenir dins el partit per arribar al descans amb un igualat 35-34.
A la represa Renom, i sobretot un esplèndid Joan Viladomat que va acreditar un 100% en tirs de camp, van encapçalar el CN Sabadell. El primer amb el seu encert exterior, i el segon dinamitant el partit a base de penetracions i accions de 2+1, van trencar la resistència d’un Samà que semblava ferit. Les accions de Tejedor van semblar posar contra les cordes els visitants i d’aquesta manera es va entrar al darrer període amb un avantatge local molt significatiu (63-48) després d’haver jugat els millors minuts de la temporada. Al darrer període es va mantenir la distància prudencial a favor dels sabadellencs però cap al minut 35 de partit un parcial de 2-14 va fer saltar totes les alarmes.
La reacció dels vilanovins, sumada al desencert des del punt de personal, van estar a punt de fer saltar la sorpresa, però finalment els locals van aconseguir lligar en curt un partit molt sofert amb un triple final de Pau Viladomat que va ser determinant dins el darrer minut de partit.
CN Sabadell: Andrés 20, Tejedor 10, Bernadí 8, Renom 9, Viladomat I 3, Hernández 5, Viladomat II 10, Germà 2, Bros 2, Lahmame.