dimarts, 22 d’octubre del 2013

El sènior 'A' femení supera 'La Passió' d'Olesa i aconsegueix la quarta victòria seguida

El sènior 'A' femení va haver de suar sang i passar una autèntica Passió a la
El sènior 'A' femení va patir de valent a la
pista de l'Olesa
pista del Nou Bàsquet Olesa al que va aconseguir derrotar per un ajustat 58-64 sumant d'aquesta manera el quart triomf consecutiu en el que va de temporada. I és que, tot i la bona primera part que va disputar el conjunt d'Álvaro Fernández, l'actuació en general de l'equip no va ser massa brillant però sí treballada.

Els minuts inicials van afavorir a les sabadellenques que van pressionar amb intensitat i tot i algunes imprecisions prop de l'anella van poder anar obrint escletxa mentre que l'Olesa tenia veritables problemes per anotar amb fluidesa i s'havien d'encomanar als tirs lliures on tampoc aconseguien tenir massa encert. Al descans el 26-37 semblava indicar que el partit estava sota control i que, de seguir així, es podria tornar a cantar victòria.

A la represa, però, es van viure els pitjors moments en el que va de temporada del CN Sabadell amb un munt de pilotes perdudes i errors tant des del tir lliure com sota de cistella. Això va ser aprofitat per un Olesa que va defensar de manera sobria i va aprofitar les seves armes per anar-se apropant al marcador de la mà de Jané, López i Vila. Amb un parcial acumulat de 22-11 van saltar totes les alarmes al nostre equip ja que a base de treball les locals havien capgirat el partit i s'havien fet amb el ritme de joc. Amb empat a 48 es van passar a 10 minuts d'emoció total i molta intensitat. El bàsquet no era brillant però no hi havia cap tipus de certesa sobre qui s'enduria el matx. L'Olesa va aconseguir posar-se per davant en el marcador per deliri dels aficionats locals però mai van acabar de posar distància gràcies a la bona feina prop de cistella de les nostres. Tot i vàries decisions arbitrals molt discutides les sabadellenques van administrar millor els nervis en la recta final i aquí cal destacar a Marcó, que va ser decisiva des de l'1x1, i a Coves que va rebotejar i intimidar de manera determinant en els instants finals.

Finalment 58-64, quarta victòria consecutiva del sènior 'A' femení que s'instal·la a la segona posició i rebrà dissabte a les 17.45 al primer classificat, el CE Sant Nicolau, en un derbi sabadellenc molt esperat i que farcirà les grades de Les Naus d'espectadors.

CN Sabadell 'A': E.Garcia 2, Marciano, Sampedro 5, Coves 6, Masvidal 13, Linares 2, Escuert 13, Lozano 7, Fontanals, Marcó 7, Mayor 9, Drago, P.García

Nou Bàsquet Olesa: Jané 15, Martín 4, Alfonso 11, Polo 5, López 12, Xairó, Guillamon, Vila 9, Gatnau, Ramos