dilluns, 14 d’octubre del 2013

El sènior 'A' femení suma la seva tercera victòria seguida a l'imposar-se al CN Terrassa

El sènior 'A' femení va aconseguir la seva tercera victòria consecutiva i ho va
El sènior femení 'A' va guanyar
gràcies a un gran tercer quart
fer a costa d'un dur rival, el CN Terrassa, al que va derrotar per un clar 71-53 que deixa al nostre equip a la zona alta de la classificació amb dos partits molt complicats per endavant, a fora contra el Nou Olesa i d'aquí dues setmanes a Les Naus contra el Sant Nicolau en el derbi ciutadà.

Els minuts inicials van ser de clar domini de les d'Álvaro Fernández que van realitzar una gran sortida i van arribar a dominar per 13-2, però les egarenques, amb una gran experiència a la categoria, van aconseguir millorar prestacions en atac de la mà de Feliu per ajustar una mica el marcador tot i que el domini era sabadellenc (19-12). Al segon període es va mantenir la distància fins que un parcial en contra de 0-11 va igualar el partit. Els nervis semblaven haver agafat a les locals que no aconseguien sumar en atac però a la recta final algunes bones accions van permetre tornar a agafar aire per arribar al descans amb un favorable 31-25 i tot per decidir.

A la represa les nostres van sortir amb la lliçó ben apresa i no van admetre lloc a la relaxació. Amb una pressió defensiva constant i ràpides transicions mica en mica el CNS va agafar embranzida fins a signar dos parcials consecutius de 9-0 per acabar el quart amb un acumulat de 18-6. Amb el 49-31 al marcador semblava que el partit ja estava trencat del costat de les sabadellenques que, en el darrer període, van relaxar certament la seva defensa tot i que van seguir anotant amb fluidesa per no patir en cap moment i acabar vencent per 71-53.

CN Sabadell 'A': E.Garcia 6, Escuert 10, Marcó 6, P.García 4, Sampedro 9, Fontanals 2, Linares 4, Linares 4, Mayor 7, Lozano 12, Coves 4, Drago, Masvidal 7

Va ser aquesta una gran jornada pels equips de la branca femenina ja que també van guanyar el sènior B davant el Martorell (50-31), del júnior davant el Nou Esplugues (44-33), del mini 'A' davant del Cerdanyola (93-58) i del permini 'A' també davant del Cerdanyola per 91-46.