dimecres, 25 de setembre del 2013

Un punt deixa fora de la lluita pel títol al mini 'A' femení al Torneig de Mataró


El mini 'A' femení de la secció va brillar al 9è Torneig Nacional de Mataró
assolint una cinquena plaça que no reflecteix el bon paper fet pel nostre equip que va guanyar 3 partits, en va perdre un i va quedar fora de les semifinals per tan sols un punt.

Les noies de Salva Gracia i Quim Gómez van estrenar-se amb victòria davant el NBF Castelló per 36-22 en un partit que va servir per posar-se a punt pels dos difícils compromisos que s'havien d'afrontar a continuació. 
En el segon partit tot semblava apuntar que una nova victòria somriuria a les sabadellenques ja que després de vint minuts per emmarcar l'avantatge del CNS davant el Barça CBS va arribar als 19 punts de diferència. Els partits en bàsquet, però, acaben amb la botzina final i, les nostres, van veure com les rivals van anar retallant la distància fins a alçar-se amb la victòria per 58-51.
Només un miracle podria ficar al nostre equip a semifinals i això passava per vèncer al potent equip amfitrió, la U.E. Mataró, per 6 punts de diferència. Les sabadellenques van tornar a dominar en la primera meitat i, tot i la reacció de les del Maresme que van igualar el partit al darrer període, les nostres van apretar les dents i van acabar vencent per 42-47. Amb el triple empat assolit entre Barça, Mataró i CNS es va haver de tirar de calculadores i, en aquest còmput, els dos rivals de grup van assolir millor balanç accedint a semifinals.

Ja en el partit de diumenge pel 5è-6è lloc el CN Sabadell no va tenir pietat del GEiEG i va vèncer per un clar 26-52 que va evidenciar que les sabadellenques podien haver estat lluitant pel títol final.

El torneig el va acabar vencent el Basket Almeda a l'imposar-se a la gran final al Barça CBS.

Classificació final categoria femenina:
1. Basket Almeda
2. Barça CBS
3. UE Mataró 'A'
4. Sant Gervasi
5. CN Sabadell
6. GEIEG
7. NBF Castelló
8. UE Mataró 'B'

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.