dimarts, 17 de setembre del 2013

Brillant paper dels nostres equips cadets als Jocs Acedyr


Els nostres dos equips cadets (masculí 'A' i femení) van realitzar un brillant paper als Jocs Acedyr que es van celebrar el passat cap de setmana a les nostres instal·lacions prenent-hi part fins a 8 equips procedents de Terrassa i Saragossa a més dels nostres com a organitzadors.

A la categoria masculina l'equip d'Edu Arizmendi va estrenar-se davant d'un
Stadium Casablanca i CN Sabadell van
disputar una emocionant final dels Jocs Acedyr
feble El Olivar de Saragossa que poc va poder fer davant la pressió defensiva dels nostres fins arribar a un clar 72-24 que demostrava que els nedadors tenien possibilitats d'arribar lluny. Al segon partit però el CN Terrassa es va mostrar com un rival molt més consistent arribant a vèncer per més de 18 punts en una gran exhibició ofensiva. Els sabadellencs al veure's tan per sota en el marcador van reaccionar i, en un final espectacular, van aconseguir remuntar i imposar-se per 52-63 per sorpresa de tothom. Amb una plaça a la final assegurada el CN Sabadell va medir-se al potent Stadium Casablanca de Saragossa que va exhibir un gran potencial físic i des del salt inicial va estar per davant en el marcador sempre imposant els seus centímetres prop de cistella fins arribar al definitiu 32-45 que, a més, deixava dos lesions importants en el nostre equip.

A la gran final de diumenge, amb un ambient excepcional a les grades, el Stadium va tornar a mostrar la seva superioritat i va arribar a dominar per vint punts de diferència però els d'Edu Arizmendi van treure el millor de sí mateixos i amb un espectacular parcial de 19 a 4 van posar contra les cordes als aragonesos que, només a la recta final, van poder assegurar la victòria per 44-54.

El cadet femení, per la seva banda, també va realitzar un gran paper
Les noies de Paco Rodríguez van competir a
bon nivell
imposant-se, per començar, al gran favorit de la competició, El Olivar, per 39-36 en un partit molt ajustat que fins al darrer instant no es va confirmar pel costat sabadellenc. Al segon compromís les de Paco Rodríguez anaven camí de completar la seva segona victòria davant del CN Terrassa però els errors a prop de cistella, les faltes personals i la manca de concentració van privar a les nostres de la victòria per un apretat 40-42 que obligava a les nostres a vèncer per obtenir un lloc a la final. Però així com a la categoria masculina tot va quedar força clar, a la darrera jornada de la competició femenina Olivar va vèncer al CN Terrassa i això podia generar un triple empat per assolir la final. Les nostres, conscients d'això, van realitzar un partit sobri però irregular en atac degut a la dura defensa de l'Stadium Casablanca que, finalment, no va ser prou obstacle per les nostres que van vèncer per 40-36. Amb aquest resultat el CN Terrassa quedava fora de la final i Olivar i CNS disputarien la gran final.

Al partit decisiu les nostres van pagar car la poca punteria en atac i el mal inici de partit que les va obligar a jugar sempre pel darrere en el marcador tot i que sempre per estrets marges. Les baixes anotacions d'ambdos equips en els tres primer quarts van contrastar amb el darrer en que tothom va jugar al màxim per la victòria final però, en aquest cas, les de Saragossa es van mantenir fermes i, amb un bon encert des del tir lliure, van endur-se la final per 29-35.

Va ser, a més d'un cap de setmana positiu en el pla esportiu, un cap de setmana que va servir als nostres equips per poder-se conèixer en profunditat i conviure amb equips d'altres indrets d'Espanya, una positiva experiència que tant de bo puguem repetir com a visitants més endavant.

COMPETICIÓ CADET MASCULINA
1. STADIUM CASABLANCA (Saragossa)
2. CN SABADELL
3. CN TERRASSA
4. EM EL OLIVAR (Saragossa)

COMPETICIÓ CADET FEMENINA
1. EM EL OLIVAR (Saragossa)
2. CN SABADELL
3. CN TERRASSA
4. STADIUM CASABLANCA (Saragossa)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.