dilluns, 3 de juny del 2013

Èxit del primer torneig Super 8


Espectacular cap de setmana de bàsquet a Les Naus del Club Natació Sabadell amb la celebraciód el torneig premini femení Súper 8 que va reunir alguns dels millors equips de Catalunya en un esdeveniment en el que es va viure un gran ambient de bàsquet i companyonia entre tots els integrants dels diferents equips a més d'un nivell esportiu excel·lent.

Fase prèvia
A la fase prèvia de la competició ja es va començar a veure que hi hauria un
CN Sabadell - CB Grifeu Llançà
nivell d'excepció i ràpidament alguns dels favorits es van posicionar clarament. 

Al grup A l'equip del CN Sabadell va fer valer els pronòstics i va passar per sobre de tots els seus rivals garantint-se així un lloc a la final, seguit per un GEIEG que va realitzar bons minuts de bàsquet però que va patir físicament al tenir una plantilla curta. En tercera posició el Dominiques CB Castellet va oferir bons minuts de bàsquet i va imposar-se al duel directe al CB Grifeu Llançà que va exhibir un equip compacte que va posar en sèries dificultats a tots els seus rivals mostrant molta gana competitiva.
Al grup B va haver-hi més emoció. El Joventut de Badalona semblava l'equip a batre i, de fet, a manca de 6 minuts pel final del seu segon partit ja tenia un lloc a la final però l'espectacular remuntada de la JET de Terrassa va convertir a les egarenques en les primeres classificades del grup gràcies a la seva profunditat de banqueta i presència física davant una potent Penya que es va haver de conformar amb la segona posició de la prèvia. En tercer lloc l'Unió Vedruna Girona va patir davant els rivals 'grans' però va anar de menys a més i va conseguir la tercera posició per davant d'una UE Mataró que va competir al màxim de les seves possibilitats cada partit.

Fase final
Els darrers partits celebrats a la calorosa tarda de dissabte van ser els que
GEIEG - Joventut Badalona
van determinar la classificació final del torneig. En una final espectacular plena d'alternances al marcador, i que semblava que s'havia de decantar del costat del CN Sabadell, la JE Terrassa va endur-se per la mínima la victòria remuntant en el darrer minut i posant el seu granet de sorra en una final amb molt de nivell i clara tendència ofensiva. El Joventut de Badalona va fer valer els pronòstics i va imposar la seva talla al GEIEG en la lluita per la tercera plaça. En cinquena posició va quedar l'Unió Vedruna Girona que va sobreposar-se al cansament per acabar desfent-se del Dominiques Castellet i, finalment, la UE Mataró va obtenir premi a la seva constància i va desfer-se del Grifeu Llançà tot i que les de l'Alt Empordà semblava que podien partir com a favorites.


Els guardons
A banda dels premis i obsequis a tots els equips participants l'organitació del
La JET va finalitzar en primera posició
torneig va atorgar uns premis individuals i d'equip per cortesia de Box & One, un dels col·laboradors del Súper 8.

El premi a equip amb més fair play va ser pel CB Guifreu Llançà que al llarg de la jornada va exhibir un excel·lent comportament tant dins com a fora de la pista i, a més, va ser un dels equips que més va interactuar amb la resta de conjunts participants.
La guanyadora del concurs de tir va ser la local Marina Asensio que va ser la que va mostrar més punteria tant a la fase preliminar com a la gran final davant unes grades plenes a vessar.
El premi a la millor entrenadora va ser per Berta Carreras, de la UE Mataró, que va conseguir que el seu equip competís a cadascun dels partits independentment dels resultats tot i disposar de menys presència física que la resta de conjunts oferint, a més, detalls de treball tècnic de molt bon nivell.
La jugadora amb major projecció va ser Marta Urbano, del Joventut de Badalona, que a més de tenir un físic privilegiat va mostrar molta qualitat tècnica i capacitat de progressió.
La millor jugadora del torneig, finalment, va ser Alba Comes de la JE Terrassa que va mostrar un gran nivell tècnic al llarg de tot el torneig

Així doncs, èxit en aquesta primera edició del torneig Súper 8 a tots els nivells. No oblidem els agraïments a col·laboradors, voluntaris, tècnics, participants, famílies i treballadors del Club que van fer possible la celebració d'un torneig d'aquest caire a les nostres instal·lacions. A tots moltes gràcies!

Podeu accedir a la galeria fotogràfica del torneig Súper 8 fent clic aquí

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.