dimecres, 12 de juny del 2013

El premini femení conquereix l'Olímpic de Badalona


Amb un ple de victòries el premini femení es va acomiadar el darrer cap de setmana de la temporada 2.012-
13 en un torneig organitzat pel Joventut de Badalona i que va acollir la gran final en un escenari únic com és la pista central del Palau Olímpic de Badalona on juga els partits com a local el primer equip ACB de la Penya.

Les noies de Judit Mayor van guanyar els partits de la fase prèvia desfent-se amb moltes dificultats de dos grans equips com l'amfitrió i la JE Terrassa per 1 i 3 punts respectivament. Amb una plaça garantida a la gran final, el tercer partit va ser un tràmit ja que és va superar amb escreix el CBF Cerdanyola en un dissabte farcit de bàsquet.

El diumenge al matí i amb l'espectacular Olímpic esperant per acollir el partit definitiu, les sabadellenques van proclamar-se campiones en superar a la JET i prenent-se la revenja de la victòria de les de Terrassa al Super 8 la setmana passada. Les nostres van jugar un partit molt complet i, gràcies a això, es van garantir una victòria que va ser molt celebrada.

A més del torneig pròpiament, les nostres també van poder gaudir de molta diversió al participar a un partit de water bàsquet, és a dir, bàsquet en una piscina on es van poder remullar a la vegada que intentaven gaudir de bona punteria.

Podeu fer un tastet d'imatges tot clicant aquí

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.