dimecres, 22 de maig del 2013

Play-off permanència 2a Catalana: El sènior 'B' fa bo el factor pista

Les fases de permanència a segona catalana masculina al millor de 3 partits, s'iniciaren el passat
diumenge a les Naus del CN Sabadell.
Els jugadors de Jordi Talló amb un final de temporada molt bo, aconseguiren amb el seu esforç el factor pista a favor, i no ho varen desaprofitar en el primer partit.
Les forces sobre el paper eren d’igualtat màxima, els dos equips en els seus grups havien fet resultats molt similars, tot i que el Nou Esplugues, fora del seu territori perd molt potencial, i a la pista del CN Sabadell es va notar.
El CN Sabadell va sortir amb molts nervis i incertesa en atac, no trobava el seu joc habitual  i li va costar entrar en el partit, ja que la pressió de voler culminar ràpidament era superior a centrar-se per disfrutar del bàsquet, tot el primer quart es va centrar amb aquesta sensació tot i que en els últims 2 minuts els locals aconseguiren encadaner tres accions positives que els portaren al 17 a 13.
En el segon quart els jugadors sabadellencs sortiren molt intensos i posaren el marcador 23 a 16, un temps mort visitant, trencar l’allau de joc local i aconseguí ajustar novament el resultat 25 a 23, els darrers 3 minuts del quart el CN Sabadell molt centrat en defensa i millor atac aconseguia gràcies al seu encert de joc tan en estàtic com en contracop i tirs lliures marxar en el marcador 43 a 27, però un triple sobre la botzina del descans del CB Nou Esplugues deixava el  resultat 43-30.
A la represa els jugadors locals no varen voler donar senyals de flaquesa, tots sabedors del que i com es juguen aquestes fases, i ràpidament un parcial de 11 a 5 tornava a donar marge al marcador 56 a 35, els jugadors d'Esplugues, no aconseguien jugar comodament cap de les situacions habituals en ells i poc a poc els jugadors de Jordi Talló anaren ampliant distància fins al 83-52 final.
Primer partit amb victòria, res aconseguit el proper cap de setmana primer matchball a Esplugues de Llobregat per aconseguir mantenir la categoría.