dijous, 23 de maig del 2013

El sènior 'A' femení despedeix la temporada amb derrota

TRANSBIELA CB LLEIDA 73 - CN SABADELL 'A' 54

El sènior 'A' femení va caure per 73-54 davant un Lleida que, ja abans de
començar el partit i degut a la derrota del Collblanc, era equip de Copa Catalunya i volia celebrar-ho davant del seu públic. Les de Jordi Juste, amb la tranquilitat de la permanència assegurada, van mantenir-se dins el partit en els compassos inicials però un parcial de 9-0 per les lleidatanes va obrir una escletxa en el marcador que va ser determinant pel desenvolupament del partit.

Amb 23-9 al primer període, el segon quart va ser el de la revifada de les nedadores que van viure de l'encert exterior en atac per ajustar el marcador a l'arribar al descans, però algunes badades defensives, traduïdes en bàsquets de l'equip local, van conduir el partit al 36-26 a l'arribada als vestuaris.

Després dels minuts d'aturada el Lleida va sortir a per totes i va trencar el partit aprofitant la seva major alçada amb constants bàsquets de Saló que van acabar de trencar el partit fixant un 48-30 a l'electrònic. Les nostres, a partir d'aquí, van baixar els braços i van ser testimonis del monòleg de joc local per la resta del partit arribant a estar 25 punts per sota en el marcador (70-45). Una reacció en els darrers instants del partit va permetre maquillar el resultat final i deixar-lo en un clar 73-54.

Amb aquesta derrota el CN Sabadell ha finalitzat la temporada 2.012-13 amb un balanç de 14 victòries i 16 partits perduts però en una destacada sisena posició final, destacant que l'equip ha estat capaç de vèncer a tots els conjunts de la competició almenys una vegada tret dels equips del Valls, Lleida i CN Terrassa.

CN Sabadell 'A': Sampedro 10, P.Garcia 14, Guitart 1, Masvidal 2, E.Garcia 11, Linares 6, Grau 2, Mayor 2, Sans