dijous, 9 de maig del 2013

2a Catalana Masculina: Sant Gervasi 62 - CN Sabadell 'B' 56

El CN Sabadell B, es desplaçava a la pista del Sant Gervasi de Mollet amb un
únic objectiu la vistòria, després de veure que el descens directe ja està eludit matemàticament, el conjunt entrenat per Jordi Talló volia aconseguir l'avantage de pista per els playoff del descens.

El partit a priori molt superior el conjunt local, el CN Sabadell el va saber controlar i tot i tenir un inici bastant dolent 7 a 1 en 3 minuts de partit, poc a poc els jugadors sabadellencs aconseguiren ajustar el marcador ja en el minut 7 10 a 8 i en el minut 9 el marcador ja tenia l'empat a 10, un triple sobre la botzina de final de quart els donava la iniciativa en el resultat als locals 15 a 12, per iniciar el segon quart, els jugadors de Jordi Talló han sortit molt intensos en atac amb bones accions i amb un Eric Tena ben encertat sota la cistella han fet un parcial de 2 a 8 que posaba el electrònic 17 a 20, la igualtat ha estat màxima durant tot el quart els nervis a partir d'aquest instant s'han a poderat dels dos conjunts que no trobaven la cistella amb facilitat el que ha provocat un resultat parcial de quart de 10 a 12, i al descans un 25 a 24 deixava tot per decidir a la segona part.

El tercer quart, un dels mes importants en el bàsquet actual ha començat molt malament per els interessos del CN Sabadell que ha vist com en un obrir i tancar d'ulls el Sant Gervasi li endosava un 5 a 0, portant el marcador 30 a 24, el jugadors visitants no sabien com atacar, un bloqueig total en atac els ha trencat el bon joc que estaven fent en defensa sobre els jugadors locals i ja en el minut 6 el Sant Gervasi dominava clarament el marcador 37 a 27, diferencia de 10 punts que l'han conservada fins a finalitzar el quart.

Els jugadors de Jordi Talló com es habitual en ells no han tirat la tovallola i han seguit lluitant fins a la sacietat, sobre tot en defensa hon han aconseguit ajustar-la al màxim a treure més rebots que els ha permès sortir en contracop i els ha donat energia en atac, un esplendit David Belmar en aquest últim quart ha fet 12 dels seus 16 punts ha posat al CN Sabadell amb un 49 a 44 en el minut 4, tornava a haver-hi partit a Mollet, poc a poc els jugadors sabadellencs han anat retallant distància i a falta d'un minut per acabar el partit i gràcies a un triple el resultat era de 57 a 54, l'últim minut ha estat d'infart i els sabadellencs han tingut l'opció de poder empatar el partit però una perdua de pilota ha propiciat un nou triple sobre la botzina dels locals que finalment han aconseguit guanyar de 6 punts.