dimarts, 9 d’abril del 2013

Copa Catalunya Masculina. CN Sabadell A 72 - AB El Vendrell 74

Jugada d'atac del CN Sabadell A (Foto: Rafa Arroyo)
Partit molt igualat que es va resoldre a favor de l’equip visitant en els darrers segons, en un partit marcat, sobretot, pel poc encert en els tirs lliures de l’equip sabadellenc (6 de 16, 37,5%). I és que el sènior 'A' porta dos partits consecutius perduts per culpa del desencert en els tirs lliures, factor determinant en partits molt igualats. Els jugadors de l’Òscar Navarro van sortir amb la gran intensitat defensiva que despleguen sempre, un parcial inicial de 6 a 0 semblava presagiar que el conjunt sabadellenc anava a per la victòria. A mesura que anaven passant els minuts, El Vendrell va tancar més la seva defensa i els jugadors sabadellencs es van dedicar a llançar més des de la línia de 3, però els triples no entraven i els visitants van remuntar i finalment va guanyar el primer quart, gràcies a un major encert en atac. El primer quart deixava un mínim avantatge en el marcador pels vendrellencs (15 a 16).

El segon quart es va iniciar amb l’intercanvi de cistelles, però 2 triples seguits de l’equip vendrellenc en el minut 3 li donaven 5 punts d’advantatge en el marcador. Moment que va aprofitar El Vendrell pel plantejar una defensa en zona veient que el CN Sabadell estava desencertat des de la línia de 3, però en aquesta ocasió els triples si que van començar a entrar i van anotar 4 dels 7 llançats, arribant al final de la primera part amb empat a 33 en el marcador.

A la represa, la igualtat en el joc i en el marcador continuava, però mica en mica el joc interior de l’equip vendrellenc s’imposava sota els taulers, gràcies a l’encert del veterà J.M. Miguel, que va fer molt mal en atac, en part perquè els jugadors interiors del Sabadell es van carregar molt aviat de faltes personals. Així al final del tercer quart s’arribava amb el resultat de 53 a 56 i tot per decidir en el darrer quart.

L'últim quart va continuar amb l’intercanvi de cistelles per part dels dos equips i es va arribar als darrers segons amb un marcador emocionant de 72 a 74, la darrera possessió era pel conjunt sabadellenc i el jugador Rubén Romero es va jugar un u contra u a falta de 3 segons, va rebre falta personal i la pilota no va voler entrar, amb els 2 tirs lliures hi havia la possibilitat d’empatar el partit i forçar la pròrroga, però els 2 tirs lliures no van voler entrar i el partit es va perdre.

Aquesta nova derrota complica cada vegada més la permanència de l’equip a la categoria. Només queden 5 partits per a la conclusió del campionat, 3 dels quals davant rivals directes en la lluita per la permanència, un dels quals serà aquest diumenge a les 19 h davant el CB Igualada a la seva pista, una autèntica final pels dos equips.

Parcials: 15-16, 18-17, 20-23, 19-18

CN Sabadell A: Romero (13), Sánchez (1), Kosso (4), Costa, Abella (3), Ortega (17), Díaz (10), Gorina, Araujo (6), Hernández i Andrés (18).