dijous, 25 d’abril del 2013

Copa Catalunya Masculina. CN Sabadell A 61 - Reus Deportiu A 62

Jugada d'atac del CN Sabadell (Foto: Rafa Arroyo)

Un nefast tercer quart condemna al sènior 'A' a perdre el partit per un punt davant el Reus Deportiu, un rival directe per evitar el descens i pràcticament té peu mig fora de la categoria. Ara mateix, necessita guanyar 2 dels 3 partits que resten per jugar i dependre d’altres resultats. I es que el conjunt reusenc ni es creia que havia guanyat al finalitzar el matx, després d’haver-se vist bloquejat a la primera part per un CN Sabadell que va mostrar molt bons moments de bàsquet i una gran intensitat defensiva que va trasbalsar als reusencs. La finalització de la primera part deixava un marcador 27 a 42 i semblava que el partit no se l’escaparia al conjunt sabadellenc.

Però a la represa, el CN Sabadell es va veure sorprès amb 4 triples del jugador reusenc Viñas, 2 dels quals consecutius. La reacció visitant va afectar als sabadellencs, que es van mostrar desencertats en atac i només van anotar 7 punts en tot el quart. Amb un parcial final de 7 a 20, el Reus remuntava el partit i deixava el marcador en 49 a 47.

En el darrer quart l’equip de l’Òscar Navarro va recuperar l’efectivitat en atac, però l’equip reusenc va saber controlar el partit en tot moment i el va guanyar en els instants finals.

Amb aquesta derrota el sènior 'A' és col·loca penúltim a la classificació i ara mateix està en posició de descens. Aquest dissabte té un desplaçament molt complicat a la pista del BC River Andorra 'B', equip que està en un gran moment de forma i que necessita la victòria per apropar-se a les primeres places.

Parcials: 19-12, 23-15, 7-20, 12-15

CN Sabadell A: Romero (17), Sánchez (3), Kosso (2), Costa (5), Abella (4), Ortega (10), Díaz (12), Gorina, Araujo (6), Hernández, Andrés (2) i Barnusell.