dimarts, 16 d’abril del 2013

Copa Catalunya Masculina. CB Igualada A 63 - CN Sabadell A 74

CN Sabadell defensant jugada d'atac (Foto: Rafa Arroyo)

Important victòria del sènior 'A' del Club Natació Sabadell que va jugar un partit molt seriós davant un rival directe en la lluita per mantenir la categoria. Els homes de l’Òscar Navarro van sortir inicialment amb cert nerviosisme, donada la importància del partit, així vàries pèrdues de pilota van provocar que el conjunt igualadí agafes la iniciativa en el joc i en marcador amb un parcial inicial 11 a 5. Malgrat tot, el conjunt sabadellenc va saber reaccionar i es va posar per davant en el marcador, gràcies a l’encert, sobretot, des de la línia de 3 punts.

Després d’un primer quart de bons moments de bàsquet per part dels dos equips, en el segon quart les defenses es van imposar als atacs i el parcial final va ser molt pobre (7 a 12), tot i que els sabadellencs es van mostrar una mica més encertats que el conjunt igualadí.

A la represa, un destacat Jordi Gorina va encistellar 8 punts consecutius, 6 de quals amb 2 triples, i establia un màxim avantatge de 12 a punts a favor del CN Sabadell (29 a 41). Però, el conjunt igualadí no es va donar mai per vençut i va remuntar els 12 punts a base de pressionar a tota la pista, incomodant molt les pujades de pilota de l’equip sabadellenc. Així al final del tercer període s’arribava amb el marcador ajustat de 47 a 48 i tot per decidir al darrer quart.

El darrer i decisiu quart, va començar molt igualat i l’intercanvi de cistelles era la tònica dominant, a falta de 5 minuts per a la conclusió el marcador era d’empat a 58 i a mesura que passaven els minuts la tensió anava pujant. El conjunt igualadí va començar a precipitar-se en atac, sobretot des de la línia de 3, a més no tenien segones opcions amb el rebot ofensiu, perquè els homes interiors del Sabadell van dominar el rebot defensiu. En els darrers minuts la desesperació dels locals es traduïa en faltes personals i a falta d’un minut pel final, una falta comesa sobre el jugador Mario Díaz que llançava un triple va permetre aconseguir una jugada de 3+1 que va permetre sentenciar definitivament el partit i arribar a la conclusió amb el resultat final de 63 a 74.

El diumenge a les 18 h, el CN Sabadell jugarà un altre partit decisiu davant el Reus Deportiu, que vindrà a Les Naus amb la moral molt alta després d’haver guanyat aquesta jornada al Grup Barna.

Parcials: 20-21 , 7-12 , 20-15, 16-26

CN Sabadell A: Romero (4), Sánchez (2), Kosso (2), Costa (10), Abella (4), Ortega (8), Díaz (13), Gorina (13), Araujo (10), Hernández i Andrés (8).