divendres, 19 d’abril del 2013

2a Catalana Masculina. CN Sabadell B 77 - CB Opalo Cerdanyola B 81



Jugada d'atac del CN Sabadell B (Foto: Susana Bosch)
El sènior 'B' del CN Sabadell no va poder vèncer a un dels seus rivals directes en la seva lluita per eludir el descens, que era el conjunt de la localitat veïna de Cerdanyola. El derbi vallesà va estar molt i molt igualat de principi a fi, i cap dels dos equips va tenir clar qui seria el que finalment podria endur-se la victòria que no es va decidir fins als segons finals de partit. 

El poc encert defensiu dels locals va ser la clau de que els jugadors de Jordi Talló no poguessin aconseguir distància en el marcador, ja que a cada atac dels jugadors del Cerdanyola anotaven en certa facilitat, el Sabadell va provar diverses alternatives defensives, però l'allau de joc atacant dels visitants no el varen poder aturar de cap de les maneres. Tot i això el conjunt sabadellenc anotava també amb molta facilitat i trobava còmodament la cistella contraria, però no va tenir tant d'encert com el seu rival que per aquest motiu es va endur un partit que era molt important per els dos conjunts.

Parcials: 16-18, 21-23, 21-21, 19-19

CN Sabadell B: Yll (6), González, Escuert (3), Tejedor (24), Barnusell (2), Belmar (6), Moix (4), Escapa (10), Lahmame (7) i Tena (15).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.