dilluns, 15 d’abril del 2013

1a Catalana Femenina. CN Sabadell A 65 - Nemser TGN Bàsquet A 57

Sènior 'A' femení (Foto d'arxiu)

Sensacional triomf del sènior femení 'A' que va obtenir una meritòria victòria davant el TGN, un dels equips més durs de la categoria, superant els obstacles en forma de lesió que va patir l'equip amb Sampedro molt tocada i Drago que es va lesionar al poc d'estar a pista, a base de realitzar un dels partits més complets de tot el curs.

Els minuts inicials van ser de clar color sabadellenc. Les noies de Jordi Juste estaven encertades en atac i a l'equador del primer període ja dominaven amb un clar 15 a 4. Les tarragonines van intentar entrar en el partit però la bona defensa de les nedadores va conduir el matx a un 21 a 14 que deixava un molt bon regust de boca a les locals. Al segon període el domini del CN Sabadell va anar a més amb bona circulació de pilota, molt encert exterior i una defensa que deixava a les visitants sense opcions. Al descans es seguia dominant i la victòria semblava cada cop més possible (39 a 27).

Després de passar pels vestuaris el partit es va paralitzar amb més joc lent i a mitja pista que va afavorir les visitants que poc a poc van anar reduint diferències davant la manca d'idees de les nostres. Amb 40 a 34 dos triples consecutius de Mayor van tornar la calma al partit (46 a 34) però el TGN, a la desesperada, es va reenganxar amb tres triples de Martí just al finalitzar el període. 49 a 44 i tot per decidir-se als darrers deu minuts. La primera meitat del darrer quart va ser d'absoluta igualtat amb els dos equips poc encertats i el partit totalment per decidir. A partir del minut 5 el CN Sabadell amb un parcial de 8 a 0, basat en part al gran encert des del punt de personal i al tir exterior (9 triples en total), va acabar amb les esperances de les visitants que van veure com les sabadellenques van dominar el partit des del salt inicial i fins el xiulet final.

Amb aquest triomf les nostres es mantenen a la vuitena plaça amb un balanç de 12 a 13 i sembla que tenen més a prop que mai la permanència. Aquest cap de setmana, si s'assolís la victòria en la visita a la pista del Barça CBS, es podria donar un pas de gegant cap aquest objectiu ja que les blaugranes són un dels principals perseguidors de les nostres.

CN Sabadell A: Guitart (6), Masvidal (8), Fontanals (4), P.García (12), E.García (4), Drago (2), Mayor (12), Sampedro (9), Linares (5) i Grau.