dimarts, 30 d’abril del 2013

1a Catalana Femenina. CN Sabadell 63 - Torredembarra BC 46

Eva Garcia des del punt de personal

Bon partit del sènior femení 'A' que va aconseguir desfer-se del cuer de la classificació, un combatiu Torredembarra, tot i les importants baixes de Sandra Fontanals, Anna Grau i Gina Drago que van haver de ser suplides per les jugadores d'edat júnior Rosa Alonso i Mireia Sans.

L'inici de partit ja va evidenciar que les nedadores estaven endollades degut al seu bon to defensiu i al seu encert exterior que ràpidament van col·locar les primeres avantatges (13-3) que no es perdrien en cap moment del partit. Les visitants van intentar enganxar-se al partit gràcies a la seva duresa defensiva i a l'encert exterior de Samperi però les noies de Jordi Juste van respondre amb la mateixa moneda i, quatre triples en aquest període, dos de Masvidal, un d'Eva Garcia i un de Mayor van conduir el partit a un clar 37-22. En aquesta primera meitat pràcticament s'havia anotat el mateix que en el darrer partit complet a la pista del Barça.

A la represa, però, les locals van relaxar-se i, amb un parcial de 2-11, les tarragonines van tornar a entrar en el partit. Els errors no forçats de les sabadellenques en atac i el seu mal balanç defensiu van dur el partit a on no volien les locals que ara veien com el Torredembarra lluitava amb intensitat pel partit (41-32). Va ser aleshores quan el CN Sabadell va tornar a apretar les dents en defensa i a millorar la seva selecció ofensiva, amb uns bons minuts de Guitart, fins agafar una petita renda que seria decisiva per afrontar el tram final de partit. Amb 48-35 semblava que el partit estava ben encarat però les visitants van seguir augmentant la seva lluita i, novament amb desencert, les sabadellenques van veure com el partit s'igualava (50-43) a manca de dos minuts. Va ser aleshores quan les nostres van mostrar la seva millor versió i, amb un total control del rebot defensiu, van exhibir un gran joc d'atac amb constants inversions de pilota, bones situacions de tir i un gran encert que van aixercar el públic dels seus seients. El parcial de 13-3 en menys de dos minuts ho diu tot.

Amb aquest resultat el sènior 'A' s'estabilitza a la zona mitja de la classificació (balanç de 13-14) i es troba a molt poc de ratificar la seva permanència a la categoria. Per fer-ho haurà de vèncer algun dels seus tres compromisos restants. El primer d'ells serà a la pista del Collblanc el dissabte a les 20 h.