dimarts, 23 d’abril del 2013

1a Catalana Femenina. Barça CBS 40 - CN Sabadell A 39

CN Sabadell A
Gris partit del sènior femení 'A' en la seva visita a la pista del Barça, a Sant Feliu de Llobregat. Les noies de Jordi Juste van començar ficades al partir però als tres minuts una de les cistelles de la instal·lació del Palau Juan Carlos Navarro va averiar-se i va haver d'aturar-se uns minuts que van refredar l'ambient del partit. Deu minuts més tard el joc es va reprendre i les nostres van mostrar un joc molt erràtic en atac, tot al contrari que les locals que amb una gran inspiració des del triple van avançar-se per 11-5. Al segon quart les locals van seguir augmentant l'avantatge fins a un perillós 18-9 però a partir del minut 4 les del CNS van reaccionar amb una bona defensa i més ritme en atac. Amb un parcial de 2-9 es va tornar a igualar el matx arribant al descans amb empat a 24.

A la represa el Barça va dur la iniciativa a nivell de marcador però la igualtat era manifesta. La paciència de les sabadellenques va tenir recompensa i, tot el terrible desencert des del punt de personal i en accions a cistella molt clares, es va entrar al darrer període amb una lleugera avantatge que ho deixava tot obert (35-36). El darrer període va ser de baixíssim encert pels dos costats i molt mal joc d'ambdós equips que semblaven no voler endur-se el partit. Les pèrdues de pilota van ser una constant i els errors en el tir es succeïen sense fi. Un bàsquet només iniciar-se el període va donar el control del marcador a les locals durant 5 minuts (37-36). Tres tirs lliures van girar la truita a dos minuts pel final (37-39) i, en una desencertada acció defensiva, el CN Sabadell va encaixar un triple a mans de la base Tarrés. Amb més d'un minut per jugar-se les nostres van tenir l'opció d'endur-se el partit però ni les idees ni l'encert van ser les adequades i això va acabar amb les opcions del nostre equip que, per sort, van conservar el bàsquet average particular.

CN Sabadell A: Linares 5, Fontanals 4, Sampedro 7, Mayor 8, E.García 6, Masvidal 3, Sans 2, Grau, Guitart, Alonso i P.García 2.