dimarts, 19 de març del 2013

Copa Catalunya Masculina. JAC Sants 95 - CN Sabadell A 59

Jugada d'atac del CNS (Foto: Clara Almendros)
El JAC Sants apallissa a un CN Sabadell desconegut, els homes de l’Òscar Navarro apàtics durant tot el partit, no van plantar cara en cap moment i es van veure superats pels barcelonins, molt superiors en l’u contra u, grans dominadors del rebot ofensiu (20 en total per només 7 del Sabadell) i amb una gran intensitat defensiva.

Semblava que després del bon joc mostrat la setmana passada davant el Grup Barna, l’equip faria un bon partit davant el JAC Sants, però només va durar un quart, el primer, que va ser molt igualat i l’intercanvi de cistelles era la tònica dominant, el primer parcial finalitzava amb el resultat de 18 a 15.

En el segon quart, el conjunt barceloní amb un parcial inicial de 9 a 0 començava a encarrilar el partit i deixava el final de la primera part amb una diferència de 11 punts (41 a 30).

A la represa el JAC Sants va jugar a la perfecció, sense errors en defensa i amb un atac demolidor, que no baixava el ritme i incrementava les diferències a mesura que passaven els minuts. L’equip sabadellenc, bloquejat, no va saber reaccionat i amb un parcial final de 28 a 7, s’arribava al final del tercer quart amb un escandalós 69 a 37 a l’electrònic, que sentenciava el partit. El quart període va ser un simple tràmit per l’equip barceloní i una penitència pels sabadellencs.

El sènior ‘A’ es situa penúltim a la classificació i aquest dissabte a les 20 h visitarà el CB Vic, un rival directe en la lluita per mantenir la categoria.

Parcials: 18-15, 23-15 , 28-7, 26-22

CN Sabadell A: Romero (18), Sánchez, Kosso (5), Costa (4), Abella (5), Ortega (2), Díaz (2), Gorina (5),  Araujo (4), Hernández i Andrés (14).