dimarts, 12 de març del 2013

Copa Catalunya Masculina. CN Sabadell A 61 - CB Grup Barna A 55

Jugada d'atac del CN Sabadell (Foto: Clara Almendros)
Important victòria la que va aconseguir el sènior 'A' del Club Natació Sabadell davant el potent Grup Barna. L’equip sabadellenc va començar el partit molt fort en defensa i portant el ritme del partit a base de velocitat en el joc. L’equip barceloní que va estar molt desencertat en atac, no es va trobar còmode al llarg de tot el partit, en part a la intensitat defensiva dels jugadors sabadellencs. El primer quart el va trencar el Sabadell amb la consecució de 4 triples i el joc interior del seu pivot Raúl Araujo, que va dominar sota els taulers, així al final del primer quart s’arribava amb el resultat de 20 a 10 a favor del CNS. En el segon quart el conjunt barceloní va reaccionar pressionant l’inici del joc sabadellenc, fet que li va permetre retallar distàncies en el marcador amb vàries recuperacions de pilotes i 2 triples consecutius. Amb un parcial final de 9 a 15 a la finalització del quart, s’arribava al final de la primera part amb el marcador de 29 a 25.

A la represa l’equip de l’Òscar Navarro va tornar a mostrar la seva millor versió i gràcies al joc interior dels jugadors Raúl Araujo i Mario Díaz, que entre tots dos van anotar 14 punts, es va trencar un altre vegada el partit en el minut 6 després d’un parcial de 10 a 0, i que establia un màxim avantatge de 14 punts (43 a 29). Però el Grup Barna no es va donar mai per vençut i va continuar pressionant l’inici del joc sabadellenc, això li va permetre recuperar pilotes i retallar distàncies en el marcador, arribant al final del tercer quart amb un resultat desfavorable de 6 punts (46 a 40).

En el darrer quart, els barcelonins es van mostrar més agressius en defensa i els sabadellencs es mostraven desencertats en atac i majoritàriament anotaven des de la línia de tir lliure, però l’efectivitat no era del cent per cent, fet que va provocar que a 1 minut pel final del partit el resultat fos de 56 a 55. Semblava que el Grup Barna li donaria la volta al marcador, però una gran actuació d’Albert Ortega amb 1 cistella i 3 tirs lliures va permetre que el CN Sabadell acabés guanyat el partit per 6 punts de diferència.

Amb aquesta victòria el sènior 'A' ara és 14è a la classificació amb un balanç de 7 victòries i 15 derrotes. Aquest diumenge a les 12.15 h jugarà a la pista del JAC Sants, partit complicat davant el 5è classificat de la competició.

Parcials: 20-10, 9-15, 17-15, 15-15

CN Sabadell A: Romero (5), Sánchez, Kosso (1), Costa (4), Abella (1), Ortega (21), Díaz (13), Gorina, Araujo (16), Hernández i Andrés.