dimecres, 6 de març del 2013

Copa Catalunya Masculina. CB Martorell 79 - CN Sabadell A 53

Jugada d'atac del CNS (Foto: Clara Almendros)
Dur correctiu el que va rebre l’equip sènior 'A' masculí del Club Natació Sabadell, que va perdre contundentment 79 a 53 a la pista del CB Martorell. L’equip de l’Òscar Navarro va jugar un partit desastrós, on la falta d’encert de l’equip, més el domini en el rebot ofensiu i l’encert des de la línia de 6,25 del Martorell, va marcar el devenir del partit i la dura derrota.

L’inici del primer quart va estar molt igualat i l’intercanvi de cistelles era la tònica dominant, però a partir del minut 7, 2 triples consecutius del Martorell obria una escletxa en el marcador (8 a 16), que a mesura que s’arribava al final del primer quart s’anava ampliant amb un nou triple en els darrers segons de l’equip local, que deixava el primer parcial amb el resultat de 25 a 13.

En el segon quart, el conjunt sabadellenc continuava sense saber aturar l’atac martorellenc, que a base de penetracions a cistella aconseguia advantatge en les ajudes defensives dels sabadellencs, així el final de la primera part finalitzava amb una diferència de 16 punts (44 a 28).

A la represa s’esperava una reacció dels jugadors de l’Òscar Navarro, però el Martorell va plantejar una defensa en zona que va acabar de bloquejar l’atac sabadellenc i setenciar el partit al seu favor. Amb un parcial de 26 a 15, s’arribava al final del tercer quart amb el resultat abultat de 70 a 43.

En el darrer quart, l’equip sabadellenc va tenir una tímida reacció amb un parcial de 0 a 5, gràcies a una defensa en zona, però aquesta no va anar acompanyada d’un major encert en atac. Els cinc darrers minuts del partit, el Martorell va saber administrar l’amplia renda aconseguida i amb un parcial baix per part dels dos equips es va arribar a la conclusió del partit, amb el resultat de 79 a 53.

El sènior 'A' continua penúltim a la classificació i aquest diumenge a les 19 h rebra a Les Naus al Grup Barna, un altre equip potent de la categoria.

Parcials: 25-13, 19-15 , 26-15, 9-10

CN Sabadell A: Costa (8), Abella (4), Araujo (5), Gorina, Romero (10), Andrés (7), Ortega (5), Hernández, Díaz (10), Valdez, Sánchez i Kosso (4).