dissabte, 2 de març del 2013

Comunicat del Sabadell Bàsquet Natació-E.Pia



Us fem arribar un comunicat de la Junta Directiva del projecte Sabadell Bàsquet Natació-E.Pia que fa referència a l'ajornament del partit d'aquest cap de setmana i als canvis que ha sofert l'equip recentment:

Des de la Junta de Sabadell Bàsquet Natació-E.Pia, volem comunicar que abans d’ahir dimecres 27 de Febrer de forma ferma es va produir la dimissió del Director Tècnic del projecte, Sr. Xavier Isern i del primer i segon entrenadors del nostre equip EBA, Srs. Josep Maria Raventós i Àlex Franco.

No podem mes que agrair el seu treball i dedicació mostrats durant aquests mesos per tots ells, cada un al seu lloc i en especial al Sr, Xavi Isern per portar més enllà de l’habitual la seva aposta personal.  Tot i viure moments complicats, per tots ha estat un plaer treballar amb ells.

Quan vàrem tenir la sort de comunicar allà per maig-juny de 2012 que els podríem incorporar al nostre projecte, la il·lusió que va transpirar en tots els membres de l'estructura (jugadors, tècnics, famílies, base, etc.)  va ser màxima. Sabíem que introduíem uns elements de qualitat i que si entre tots ho sabíem gestionar be ens havien de fer  créixer i acostar-nos a l’objectiu del projecte encara més. 

No estem tenint un any plàcid ara ja en cap nivell (fins ara el teníem en l’esportiu). Les dificultats van sorgir gairebé només començar (millor dit, a finals de temporada passada) però plegats les hem anat salvant. El pitjor, i segurament bandera de tot, els problemes econòmics. Des de fa mesos que estem en una complicada situació que ens ha portat a tenir irregularitats temporals en el pagament de les compensacions de forma constant,  situació que ens ha portat a donar dies de pagament que tot i complir-se més tard en el moment promès no es van poder complir, etc.

Tot plegat es va aconseguir superar  gràcies al tarannà col·laborador de tots els que formem l'estructura del projecte. Gràcies també òbviament al Xavi, en Josep Maria i l’Àlex.

Però és clar, quan això dura, quan no sembla que la normalitat arribi mai (tot i avançar i tenir avui una situació general més encarada que fa 2 mesos) per més que es busquen solucions. el que sol passar és que es comencen a esquerdar relacions i la del Xavi, en Josep Maria i en Àlex amb la Junta (que no amb el projecte doncs sempre l'han defensat i sabem segur que el  defensaran) ha estat una d'elles.

Cert es que els hem fallat, cert és que fa dos mesos vàrem dir que seríem capaços a 31 de gener d'estar al dia i el més important, de continuar al dia fins a final de temporada. I cert és que això no podrà ser per més lluita i riscos personals que s'han buscat, i en algun cas trobat, i per més que estem avui més a prop que mai de l’objectiu. El projecte acabarà de forma correcte la temporada , l'acabarà econòmicament potser una mica millor de com ho va començar, però sí, potser seguint amb els problemes que hem arrossegat, pagant a mes canviat , amb endarreriments que entenem fan anar malament a tothom i amb la possibilitat de que un bon dia es digui i s'asseguri el 15 i sigui el 25. Tant de bo no, però els suports que  tenim i com que no se n’han sumat més, fan que sigui així.

Ara bé, fa mesos que semblava que el projecte havia de morir i aquí  estem, complint tard, però complint. A juny, a final de temporada estarem igual, aquí,  tot i que tard però complint. No ens hem de mirallar on les coses no van bé, però també és cert que el món de l’esport pateix, i la gent que hi estem vinculats, molt.

Un darrer paràgraf d’agraïment als nostres ja malauradament exentrenadors,  també és cert que amb el seu gest de dimissió permeten que el projecte respiri econòmicament però cal afegir que perdem l’essència esportiva que aquest any ens havia de portar a ser millors i que esperem recuperar un cop traiem el cap d'aquest nou desencís. 

Tot plegat una pena. Molta sort a tots ells i gràcies.

Per finalitzar un agraïment al Mallorca Bàsquet per haver entès de forma tan humana i esportiva la situació en la que ens trobàvem i haver accedit a canviar  el dia del partit d’aquest cap de setmana, al proper divendres 5 d'abril a les 18h. Des d’aquí moltes gràcies.

Junta Directiva Sabadell Bàsquet Natació- E.Pia

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.