dilluns, 11 de març del 2013

2a Catalana Masculina. Dots Sant Quirze BC 72 - CN Sabadell B 48

Ramon Yll va ser un dels destacats del partit (Foto d'arxiu)
El conjunt sabadellenc del sènior 'B' visitava la veïna localitat de Sant Quirze del Vallès a seguir realitzant el seu joc alegre desplegat en les últimes setmanes, tot i tindre 2 baixes importants.

Els jugadors de Jordi Talló varen sortir molt concentrats a la pista i fins al minut 5 el resultat era de tanteig pels dos equips 9 a 7, però poc a poc el conjunt local va trobar el seu joc i els jugadors sabadellencs es varen ofuscar en atac on no es trobaven còmodes jugant, d'aquí que un parcial de 11 a 1 trenques en el primer quart el partit.

El segon quart el Sant Quirze va sortir a rematar amb un parcial de 3 a 0 que posava 15 punts de diferència a l’electrònic, a partir d'aquest instant els jugadors de sabadellencs començaren a sentir-se més còmodes a la pista i aconseguiren un parcial de 0 a 7 que deixava el marcador 31 a 21. Es va arribar al descans amb un resultat de 40 a 23, tot i que la defensa visitant era bona, els jugadors locals tenien la mida molt presa a la cistella i un encert espectacular de totes les posicions, cosa que no trobava l’equip sabadellenc que li sortien les pilotes de dins la cistella.

A la represa els jugadors del CN Sabadell no donaren, com sempre, mai el partit per perdut i lluitaren fins la sacietat davant del primer classificat, i tot i que en el minut 6 d'aquest quart el resultat era de 47 a 30, el sènior 'B' va aconseguir un gran 3r quart defensivament parlant aconseguint que el Sant Quirze anotes 14 punts, tot i que el CN Sabadell no aconseguia trencar el gel de sobre la seva cistella i no aconseguia anotar tot i trobar bones opcions de llançament.

El darrer quart va ser un calc del 3r i el bon joc mostrat pels sabadellencs no el demostra el resultat, ja que ens varen donar un gran espectacle dins la pista i fins hi tot l’arbitratge els va felicitar.

Parcials: 22-10, 18-13, 14-11, 18-14

CN Sabadell B: Yll (11), González, Escuert, Tejedor (3), Barnusell (3), Belmar (8), Moix (5), Escapa (5), Lahmame i Tena (13).