dilluns, 25 de març del 2013

2a Catalana Masculina. CN Sabadell B 63 - UB Llefià A 62

CN Sabadell B

El conjunt del CN Sabadell B va jugar diumenge per la tarda contra uns dels seus rivals directes per mantenir la categoria i no va fallar, tot i ser un partit molt travat el que es va viure a Les Naus del Club Natació Sabadell.

Els jugadors de Jordi Talló van sortir molt endollats en atac, gràcies a una bona defensa i a 5 triples anotats durant els primers 10 minuts de partit, que va permetre que els jugadors sabadellencs l’anotessin 22 punts al Llefià en el primer quart de partit. En el segon quart el Llefià va deixar evidències de ser un equip treballat i paulatinament es va ficar en el partit i ja en el minut 5 d'aquest quart el marcador mostrava un inquietant 26 a 25, tot i que el CN Sabadell no va deixar mai de manar en el resultat, arribant al descans amb un ajustat 35 a 32 que deixava un ventall d'opcions pels dos conjunts de cara a la segona part.

Els següents 20 minuts s'iniciaren amb un Llefià molt ficat en el partit i que culminava amb una remuntada (35 a 36) en el minut 1 de la segona part, ràpidament una reacció local va permetre un parcial 9 a 0 i posar el marcador en 44 a 36, a partir d'aquest instant els sabadellencs varen tornar a manar fins al final de quart en el electrònic, arribant-se al final de tercer quart amb un inquietant 48 a 44.

L'últim quart era el decisiu pels dos conjunts que no deixaven de mostrar el seu millor joc, i per començar un parcial de 0 a 4 del Llefià igualava el marcador a 48, al minut 3 empat a 51 i novament parcial important dels sabadellencs que no volien deixar escapar la victòria a la seva pista, 6 a 2 de parcial i marcador de 57 a 53 a falta de 4 minuts per finalitzar el partit. Novament una nova reacció visitant amb un parcial de 0 a 6, marcador de 57 a 59 a falta de 2 minuts. Els jugadors sabadellencs, conscients de les seves forces, varen anotar 2 cistelles consecutives que els posava 61 a 59, per entrar a l'últim minut amb una cistella del Llefià que empatava el partit. L’últim minut va ser d'infart pels dos conjunts que necessitaven la victòria per sortir de la zona de descens, primer una gran jugada ofensiva local amb cistella a falta de 10 segons, després una falta personal dels sabadellencs portava al conjunt del Llefià als tirs lliures amb el resultat de 63 a 61 i amb 2 segons per finalitzar el partit, només va transformar un tir lliure, i l’altre no va entrar i el rebot va ser local.

Important victòria i gran partit del conjunt sabadellenc que van saber gestionar el partit en tot moment incloent els instants en el que el Llefià semblava que culmines la remuntada.

Parcials: 22-13, 13-19, 13-12, 15-18

CN Sabadell B: Yll (1), González, Escuert, Tejedor (18), Barnusell (4), Belmar (3), Moix (8), Escapa (10), Bertran (3) i Tena (16).