dilluns, 4 de març del 2013

2a Catalana Masculina. CN Sabadell B 61 - Cuines Stil Balsareny 56

CN Sabadell B (Foto d'arxiu)

El sènior 'B' del Club Natació Sabadell va començar el partit molt fred en defensa i ràpidament el conjunt visitant es va aprofitar de la debilitat defensiva local per obrir forat al marcador 4 a 13 en el minut 5 de partit, i 9 a 19 en el minut 6. Un temps mort del Jordi Talló esperonant als seus jugadors va servir perquè la zona morta defensiva comences a funcionar com una petita màquina i en el minut 8 el resultat mostrava un empat a 19, a partir d'aquest instant el partit va ser totalment igualat fins a la fi del mateix.

Al segon quart els jugadors del CNS van sortir amb un 5 a 0, però el joc anàrquic dels jugadors del Balsareny van aconseguir ràpidament eixucar la diferència amb 2 triples consecutius, l'intercanvi de cistelles en aquest quart va ser la tònica que va acabar amb un parcial d'empat a 18.

La represa del partit era un -1 pels locals, i el Balsareny ràpidament els va fer baixar a la terra amb un 0 a 3, amb 4 punts a sota, els jugadors sabadellencs van començar a funcionar novament com una màquina explendidament engrasada en defensa i van aconseguir que els visitants en aquests 10 minuts anotessin 5 punts, 2 més a partir del 0 a 3 inicial, la pega es que la defensa plantejada pels visitants es va atravessar als locals que no van poder sumar tot el que podien haver fet per trencar el partit i al parcial del quart va ser un irrisori 7 a 5, que deixava tot per decidir a l'últim quart amb un empat a 45.

A l'últim quart el Balsareny va tornar a sortir molt intens en atac i va trencar novament la defensa local ràpidament, mermant els ànims dels sabadellencs que ràpidament van veure com el marcador en el minut 5 mostrava un preocupant 45 a 52, però poc a poc el conjunt sabadellenc va començar a creure novament en la seva bona defensa i va aconseguir aturar l'allau d'atac dels visitants aconseguint un parcial de 15 a 4 ens els darrers 5 minuts.

Cal destacar la labor defensiva dels nostres i la tenacitat per lluitar fins al final, tot i el parcial inicial del Balsareny a l'inici del darrer quart.

Amb aquesta victòria el CN Sabadell 'B' ocupa la 13a posició a la classificació amb un balanç de 6 victòries i 15 derrotes. Aquest dissabte a les 18 h jugarà a la pista del DOTS Sant Quirze BC, partit complicat a priori davant el segon classificat.