dilluns, 18 de març del 2013

2a Catalana Masculina. CN Sabadell B 56 - CB Ripollet 62

CN Sabadell B

Els jugadors del CN Sabadell B saben en quin moment de la temporada es troben i en la dura tessitura que estan vivint, ja que tot sembla que es jugarà la fase del descens com la temporada passada.

Tot i així els jugadors del Jordi Talló segueixen lluitant tots els partits com si els anés la vida, aquesta setmana el que es va emportar un ensurt important a Les Naus va ser el segon classificat, el CB Ripollet, que va veure com els jugadors sabadellencs tot i les baixes importants que tenia, no donava una pilota per perduda i trobava bones accions de tir.

El primer quart el CN Sabadell va sortir molt fort i ràpidament va col·locar un marcador de 10 a 4, que va provocat al conjunt visitant que demanés un temps mort, a partir d'aquell instant el Ripollet va reaccionar i va igualar el marcador en el minut 8 (13 a 14). Al final dels primers 10 minuts es va arribar a un interessant 13 a 16. El segon quart també va ser molt igualat, fins al minut 4, en aquell instant els jugadors sabadellencs no trobaven cistella i un parcial de 0 a 8 va permetre al conjunt visitant marxar-se en el marcador i arribar al descans del partit amb un resultat de 22 a 28 al seu favor, que deixava tot per decidir a la segona part.

A la represa els jugadors del CN Sabadell van començar amb un triple que ajustava novament el resultat (25 a 28), a partir d'aquell instant la igualtat va ser molt palesa, fins al minut 6 quan un parcial de 0 a 6 del Ripollet li donava la màxima avantatge (28 a 38), els sabadellencs lluny de donar-se per vençuts van seguir lluitant i van arribar al final del tercer quart amb un 36 a 44.

L'últim quart va ser esplèndid pels jugadors sabadellencs, semblava que un intercanvi de cistelles fins al minut 6 no permetés als locals sortir del bucle induït pels visitants (46 a 54), però un canvi de ritme del CN Sabadell li va permetre endossar en 2 minuts un parcial de 6 a 0 i col·locar el marcador en 52 a 54 en el minut 7. Al minut 8 un triple del Lluís Tejedor va col·locar el marcador 55 a 56 i amb tot el partit per decidir a falta de 2 minuts, però el saber fer visitant i les faltes dels pivots locals van portar a que el CN Sabadell no pogués culminar la remuntada, en un partit que merescudament hagués pogut guanyar i donar la campanada de la jornada.

El diumenge a les 17.30h a Les Naus jugarà un partit decisiu amb el UB Llefià de Badalona, equip que porta 2 victòries més que el CN Sabadell B.

Parcials: 13-16, 9-12, 14-16, 20-18

CN Sabadell B: Yll (6), González (2), Escuert, Tejedor (20), Barnusell (7), Moix (10), Escapa, Bertran (2), Saborido, Tena (9) i García.