dimarts, 5 de març del 2013

1a Catalana Femenina. CN Sabadell A 55 - BF Viladecans B 34

CN Sabadell A (Foto d'arxiu)
Important i contundent victòria de les noies de Jordi Juste que van guanyar a un perseguidor com el Viladecans amb autoritat aconseguint, a més, guanyar l'average particular i donar molt bones sensacions en un partit marcat per dues parts ben diferenciades.

Els minuts inicials van ser de molt baix nivell ofensiu per les sabadellenques que, massa fredes, no aconseguien convertir bàsquets ni en transició ni en atac posicional fet que va provocar que Jordi Juste demanés temps mort per revertir la situació. De fet, les nostres van trigar 5 minuts en convertir el seu primer bàsquet que ràpidament es va convertir en un parcial de 10 a 0 que reconduïa la situació. Al final del primer període 12 a 9. En un segon quart que semblava una còpia del primer el Viladecans va aconseguir revertir el marcador amb penetracions des de l'exterior i aprofitant la poca consistència sota les anelles de les locals. Per sort un increment de la defensa i unes quantes accions encertades d'Anna Linares van tornar el partit a on tocava arribant al descans amb un marcador de 22 a 21.

Després d'una primera meitat força irregular, a la represa les nedadores van trencar el partit amb una gran defensa que va neutralitzar les visitants mitjançant pressió a la pilota, control de rebot i ràpides sortides de contraatac. Tot i la zona de les del Baix Llobregat el CN Sabadell va trobar en Puri García i Jasmina Sampedro un tàndem perfecte per destrossar la defensa visitant a base de tirs de mitja distància. Amb 37 a 29 les locals van seguir confiant en les mateixes armes per seguir augmentant la distància fins al definitiu 55 a 34 en vint minuts de monòleg de les nostres.

Esment especial als minuts de qualitat que va aportar la júnior Rosa Alonso al llarg del segon quart i el debut al darrer període de una altra júnior, Maria Lechuga, amb el primer equip.

Amb aquest triomf el sènior 'A' s'estabilitza a la zona mitja de la taula i obre distància respecte a les perseguidores de la zona mitja. Aquest cap de setmana prova de foc al visitar la pista del incontestable líder, el CB Valls, que tan sols ha perdut un partit en tota la temporada. Moment de creure!

CN Sabadell A: Sampedro (13), P. García (17), Guitart (5), Linares (6), Mayor (5), Fontanals (5), Grau (4), E. García, Masvidal, Alonso i Lechuga.