dimarts, 19 de març del 2013

1a Catalana Femenina. CN Sabadell A 47 - CN Terrassa 54

CN Sabadell A femení (Foto d'arxiu)

El sènior femení 'A' va realitzar un irregular partit que va impedir a les nostres desfer-se d'un equip de la zona alta com és el CN Terrassa que va arribar a Les Naus amb baixes en les seves files.

Els primers deu minuts van ser de total igualtat amb dos equips encistellant tant de prop com des del perímetre i sense que hi hagués cap clar dominador del ritme de partit. Amb 15 a 16 va donar inici un segon període que va ser decisiu pel devenir del matx ja que a partir del minut 7 les visitants van materialitzar un parcial de 0 a 12 basat en un gran encert anotador des del perímetre mentre les sabadellenques eren incapaces de contrarestar per culpa d'un important col·lapse en atac. Al descans 21 a 37.

Amb el partit molt coll amunt les nostres no van abaixar els braços i van aconseguir retallar el desavantatge lleument gràcies a un bon nivell defensiu però topant novament amb la manca d'idees en atac que permetessin tornar a entrar al partit. Als minuts decisius el CN Sabadell va seguir tirant de defensa i, gràcies a forçar personals i a tenir una mica més d'encert ofensiu es van col·locar dins el matx gràcies a un parcial de 9 a 0. En aquests moments tan importants diversos errors sota cistella van acabar d'enfonsar a les locals que no van obtenir premi al seu treball i van acabar cedint per 47 a 57.

Amb aquesta derrota les nostres segueixen en la vuitena posició i visitaran aquest cap de setmana la pista del SAMA, a Vilanova i la Geltrú, en un partit important per marcar diferències respecte al grup perseguidor.

CN Sabadell A: P. García (7), Mayor (8), Sampedro (16), Linares (12), Guitart (1), Masvidal (1), E. García (29, Grau i Fontanals.