divendres, 15 de març del 2013

1a Catalana Femenina. CB Valls 61 - CN Sabadell A 50

CN Sabadell A (Foto d'arxiu)

Bon partit del sènior femení 'A' que va tenir contra les cordes al líder incontestable de la categoria, el Valls, durant més de trenta minuts però que finalment no va poder traduir-se en una victòria de les nostres.

Els minuts inicials van ser un intercanvi de bàsquets però poc a poc les sabadellenques van agafar les primeres rendes oferint un joc ofensiu de bona circulació de pilota i encert que el Valls va contrarrestar, a manca d'encert en atac, forçant nombroses faltes personals que van convertir-se en tirs lliures. Amb empat a 17 després de 10 minuts semblava que les tarragonines podrien escapar-se en el marcador gràcies a la qualitat de Masides (27 a 22) però el bon treball defensiu de les noies de Jordi Juste va servir per col·lapsar a les vallenques i deixar-les sense anotar cap tir de camp, de manera que al descans el marcador tornava a reflectir un resultat molt ajustat: 29 a 27.

A la represa el CN Sabadell va sortir molt endollat i amb accions de Mayor i Sampedro va aconseguir capgirar el marcador i mantenir-se per davant durant bona part del període tot i els intents d'un Valls cada cop més nerviós al veure que la resistència de les sabadellenques anava de debò i es sostenia tot i el pas dels minuts. A manca de deu minuts per jugar-se l'electrònic dibuixava un empat a 44 i semblava que la sort del partit es decidiria en els darrers instants vista la dinàmica general dels primers trenta minuts. No obstant, en part per nervis i per desgast, les nostres van canviar el xip al tornar a saltar a pista i van perdre quatre pilotes pràcticament seguides que, amb un rival de l'entitat del Valls van ser una condemna. Parcial de 9 a 0 i, a partir d'aquí, les locals van gestionar el seu avantatge fins al final del partit. Una breu desconnexió sabadellenca va ser massa davant el Valls que, no sense treballar, va acabar vencent per 61 a 50.

Aquest cap de setmana un altre equip de la zona alta com és el CN Terrassa visitarà Les Naus en un derbi vallesà en el que s'espera un gran ambient a Les Naus el dissabte a les 17.30 h.

CN Sabadell A: Sampedro (18), Fontanals (5), Guitart (2), P.García (3), Linares (8), E.García (6), Mayor (8), Grau, Alonso i Masvidal.