dijous, 28 de març del 2013

1a Catalana Femenina. Bàsquet Samà Vilanova 54 - CN Sabadell A 52

CN Sabadell A (Foto d'arxiu)

Cruel entrebanc del sènior 'A' femení que va caure davant un rival directe de la zona mitja com el Samà en un partit en què la irregularitat va ser el pitjor acompanyant de l'equip de Jordi Juste.

El primer quart, com a clara mostra d'aquesta irregularitat, va ser un monòleg de les de Vilanova i la Geltrú que va aprofitar el poc encert de les sabadellenques per anar sumant fins a signar un contundent 15 a 5 al finalitzar el primer període. Al segon, però, la moneda va canviar de cara gràcies a que les nostres van millorar la seva defensa i, sobretot, van tenir un gran encert exterior liderat per la Tamara Masvidal que va encistellar pràcticament tot el que va llençar donant-li així la volta al marcador en uns grans minuts de joc (27 a 28).

Després del descans les nedadores no es van aturar i van continuar dominant impedint que les locals poguessin encistellar -només una cistella de camp en aquest període- fins arribar a un esperançador 34 a 42. No obstant, el gran ritme anotador que s'havia viscut en els dos darrers quarts va decaure totalment i això va ser aprofitat per les locals que van anar escurçant la diferència principalment a base de forçar personals (13 tirs lliures van tirar les del Samà en els darrers 10 minuts) mentre que les sabadellenques van col·lapsar-se ofensivament. Tot i això les del CN Sabadell es van mantenir dins el partit a la recta final i van arribar a disposar d'una possessió per endur-se la victòria a escassos segons del final però una pilota perduda va condemnar les visitants que, després, tampoc van poder empatar el partit des del punt de personal.

En la propera jornada les de Jordi Juste visiten la pista del Sant Just en un partit clau per evitar entrar en la zona perillosa de la classificació en la que cada vegada hi ha implicats més equips degut a la igualtat de la lliga.

CN Sabadell A: Guinart (9), Masvidal (15), E.García (2), Drago (4), Grau (2), Sampedro (4), Fontanals (2), Mayor (10), Linares, P.García (2) i Alonso.