dimarts, 19 de febrer del 2013

Copa Catalunya Masculina. Ploms Salle-Reus A 56 - CN Sabadell A 68

Albert Ortega llançant tir lliure (Foto: Clara Almendros)

Victòria, després d'una remuntada espectacular, del sènior 'A' davant el Ploms-Salle Reus en un partit marcat pel poc encert dels dos equips. L’equip reusenc va sortir molt fort en el primer quart, sobretot per la gran actuació del seu capità, Xavi Paricio, que va anotar 10 punts en els 5 primers minuts del partit. Per la seva banda el conjunt sabadellenc va sortir molt desencertat en atac i les continues pèrdues de pilotes, provocaven que s’arribés al final dels primers 10 minuts a un preocupant 19 a 4 en contra, que feia presagiar una nova derrota sabadellenca.

Però, al segon quart va aparèixer la millor versió dels jugadors de l’Òscar Navarro, que amb la seva intensitat defensiva i recuperacions de pilotes van començar a remuntar en el marcador, i situar-se a només 2 punts (31 a 29) a les acaballes del període, però un triple del reusenc Xavi Paricio en els darrers segons, deixava el marcador en 34 a 29.

A la represa, els jugadors sabadellencs van continuar amb la mateixa intensitat defensiva, però l’intercanvi de cistelles deixava un parcial pràcticament igualat en el marcador (13 a 14) i el resultat encara favorable a l’equip reusenc (47 a 43). En el darrer quart, el CN Sabadell era conscient que tenia opcions de guanyar el partit, i l’Òscar Navarro va plantejar una defensa en zona que va bloquejar l’atac de l’equip reusenc, així a falta de 5 minuts s’empatava el partit a 53 i començaven a posar-se per davant en el marcador. A més la gran actuació dels sabadellencs Mario Díaz i Albert Ortega amb 18 i 16 punts respectivament, sobretot des de la línia de 6,25 amb 3 triples cadascú, van acabar també de ser determinants en la victòria sabadellenca.

Amb aquesta important victòria, l’equip afrontarà amb molta moral la visita del líder de la competició, el conjunt lleidatà del CB Pardinyes, que visitarà Les Naus aquest diumenge a les 19 h.

Parcials: 19-4, 15-25, 13-14, 9-25

CN Sabadell: Romero (14), Sánchez, Kosso (1), Costa, Abella (5), Ortega (16), Díaz (18), Gorina (4), Araujo (10) i Andrés.