dimarts, 26 de febrer del 2013

Copa Catalunya Masculina. CN Sabadell A 61 - CB Pardinyes 68

Mario Díaz va ser un dels destacats del CN Sabadell
(Foto: Clara Almendros)
Derrota del sènior 'A' davant el líder, el CB Pardinyes, en un partit marcat pel poc encert de l’equip sabadellenc. I és que el CN Sabadell tot i ser el 2n millor equip en defensa de la competició, és a la vegada el pitjor equip en atac. Els jugadors de l’Òscar Navarro van sortir amb la gran intensitat defensiva que despleguen sempre, la qual cosa feia que els atacs del Pardinyes no fossin còmodes i cometessin errors en atac. Així la iniciativa en el marcador la va portar inicialment el conjunt sabadellenc fins al minut 8 del primer quart, quan un triple del veterà J.E. Rivas empatava el partit a 13 i a partir d’aquí els sabadellencs van anar sempre a remolc del conjunt lleidatà. El primer quart deixava un avantatge de 5 punts en el marcador pels visitants (14 a 19).

En el segon quart, el Pardinyes va sortir molt fort en defensa i un parcial de 0 a 8 en els primers minuts trencava el partit al seu favor (14 a 27), el CN Sabadell no es trobava còmode en atac i els seus jugadors es precipitaven des del perímetre exterior amb llançaments de 3, només van ficar 1 de 6 en triples en aquest quart, 3 de 20 en el global del partit. Malgrat tot, uns bons minuts d’Albert Ortega i Raúl Araujo van permetre retallar distàncies en el marcador i arribar al final de la primera part amb el resultat de 25 a 31.

En els primers minuts de la represa, el CN Sabadell amb un parcial de 4 a 0 s’acostava a 4 punts en el marcador (29 a 33), però 2 triples seguits de Pau López i 1 posterior de J.E. Rivas van tornar a trencar el partit a favor del Pardinyes, arribant al final del tercer quart amb més avantatge en el marcador (41 a 53).

En el darrer quart i amb un desavantatge de 12 punts, l’Òscar Navarro va plantejar una defensa en zona que va incomodar l’atac del Pardinyes, amb tirs precipitats i pèrdues de pilotes que va coincidir amb el bon joc interior de l’equip sabadellenc, gràcies a l’encert de Mario Díaz i Raúl Araujo sota el tauler. Amb un parcial de 8 a 0 i 1 triple de Marc Sánchez, s’arribava al darrer minut amb un marcador emocionant de 61 a 66, però un altre vegada la falta d’encert en atac i no tancar el rebot defensiu, no van donar opcions de poder forçar una pròrroga o guanyar el partit.

Aquesta nova derrota accentua el problema que pateix l’equip en atac amb els baixos percentatges d’encert, dinàmica que complica cada vegada més la permanència de l’equip a la categoria. Ara mateix l’equip és penúltim amb 6 victòries i 14 derrotes.

Aquest diumenge a les 18 h el CN Sabadell té un desplaçament complicat a la pista del 3r classificat, el CB Martorell.

Parcials: 14-19, 11-12, 16-22, 20-15

CN Sabadell: Romero (8), Sánchez (4), Kosso (4), Costa (2), Abella (5), Ortega (7), Díaz (14), Gorina, Araujo (14), Andrés (3) i Valdez.