dimarts, 12 de febrer del 2013

Copa Catalunya Masculina. CN Sabadell A 56 - CB Artés A 69

Jugada d'atac del CN Sabadell (Foto: Clara Almendros)
Nova derrota del sènior 'A' masculí del Club Natació Sabadell, que va perdre a Les Naus per 56 a 69 davant el CB Artés i es complica cada vegada més la seva permanència a la categoria. El primer quart es va caracteritzar pels desencerts d’ambdós equips, fet que va provocar que s’arribés al final del període amb un marcador baix, però a favor dels sabadellencs, de 14 a 12. En el segon quart l’intercanvi de cistelles donava igualtat en el marcador, però en els minuts finals 2 triples consecutius de l’Artés li permetia avançar-se en el marcador i marxar al descans amb un avantatge de 3 punts (31 a 34).

A la represa els jugadors de l’Òscar Navarro van intentar reaccionar, però a mesura que passaven els minuts va arribar la falta d’encert, les pèrdues de pilotes i el domini en el rebot ofensiu de l’equip contrari. Amb aquesta dinàmica i amb accions d’u contra u, l’Artés va trencar el partit al seu favor amb un avantatge d’onze punts (44 a 55) a la conclusió del tercer període.

Al darrer quart, l’equip sabadellenc continuava sense reaccionar i el marcador s’anava ampliant a mesura que passaven els minuts, l’Artés va tenir un màxim avantatge de 14 punts (44 a 60) que va saber gestionar fins al final del partit. Els jugadors sabadellencs van intentar retallar distàncies en el marcador a base de llançaments triples, però la poca efectivitat mostrada des de la línia de 6,25 amb un 13% d’encert (3 de 23) durant tot el partit, va ser determinant en la derrota final.

Amb aquesta derrota i amb els resultats que s’han produït a la jornada, els 4 darrers equips de la competició estan empatats amb el mateix balanç de victòries (5) i derrotes (13), tot i que l’equip sabadellenc es situa de moment catorzè a la classificació pel bàsquet average al seu favor.

Aquest dissabte a les 19.15 h jugarà a la pista del Ploms Salle Reus, a priori un partit molt complicat per a l’equip sabadellenc, davant un rival que porta 10 victòries i 8 derrotes, i que en el partit d’anada a Les Naus ja va guanyar als nostres per un contundent 56 a 73.

Parcials: 14-12 , 17-22 , 13-21, 12-14

CN Sabadell: Romero (6), Sánchez, Kosso (2), Costa (7), Abella (6), Ortega (8), Díaz (8), Gorina (3), Araujo (8), Lahmame i  Andrés (8).