dimarts, 5 de febrer del 2013

Copa Catalunya Masculina. CB Castellbisbal A 56 - CN Sabadell A 55

Oriol Andrés llançant tirs lliures (Foto: Clara Almendros)

Derrota per la mínima de l’equip de l’Òscar Navarro en un partit marcat per la irregularitat del joc dels sabadellencs, que no van reaccionar fins al darrer quart del partit, tot i que van tenir la darrera cistella a 4 segons pel final del partit per guanyar, però malauradament no va entrar.

I és que el partit el va guanyar el Castellbisbal perquè va creure en les seves possibilitats durant els tres primers quarts i el CN Sabadell no va mostrar la seva veritable versió fins als darrers minuts del partit.

En el primer quart el Castellbisbal va gestionar molt bé els seus atacs aconseguint dur el ritme del partit i anotant amb molta fluïdesa en la majoria dels seus atacs. Els sabadellencs, per contra, estaven desencertats en atac i mostraven poca intensitat defensiva. Tot i el mal començament dels primers minuts, on només va anotar 2 punts en els 7 primers minuts, l’equip sabadellenc va acostar-se en el marcador amb 2 triples i un parell d’accions d’u contra u.

Amb el 13 a 12 del primer quart va començar el segon quart amb l’equip sabadellenc mostrant un joc amb més ritme i intensitat defensiva que li va permetre avançar-se en el marcador i agafar un avantatge de 5 punts (26 a 21), però vàries pèrdues de pilota en els darrers minuts van provocar que un parcial de 6 a 2 de l’equip local, s’acabés la primera part amb el marcador de 27 a 28 a favor dels sabadellencs.

A la represa el CN Sabadell no va trobar la manera d’atacar les variants defensives del Castellbisbal i va abusar del tir exterior, sobretot des de la línia de 6,25. Amb la falta d’encert de l’equip sabadellenc, el Castellbisbal va trencar el partit al seu favor i va marxar en el marcador amb un màxim avantatge de 12 punts (44 a 32), però les penetracions del jugador Ruben Romero van permetre reduir distàncies (41 a 50) a la finalització del tercer quart.

Va ser al darrer període quan els sabadellencs van, per fi, fer coincidir l'encert amb un bon nivell defensiu i van començar a remuntar el partit, els jugadors del Castellbisbal veien perillar el partit i els nervis i les precipitacions provocaven que només haguéssin anotat 4 punts a falta d’un minut pel final. En el darrer minut l’equip sabadellenc va empatar el partit a 54, però una cistella de l’equip local trencava un parcial en contra de 2 a 11. A falta de 6 segons, Ruben Romero va errar 1 dels 2 tirs lliures que llançava i deixava el marcador en 56 a 55, el Castellbisbal treia de banda i incomprensiblement perdia la pilota a falta de 4 segons. L’Òscar Navarro va demanar el darrer temps mort que disposava per preparar una jugada d’atac, que va sortir a l’hora de rebre i llançar a cistella, però la pilota no va entrar i es va perdre el partit.

Amb aquesta derrota el sènior 'A' continua a la part baixa de la classificació (13è) amb un balanç de 5 victòries i 12 derrotes. El proper partit serà el diumenge 10 a les 19 h a Les Naus amb el CB Artés, 8è classificat amb 10 victòries i 7 derrotes. A priori partit difícil i complicat pel CN Sabadell, tot i que a la primera volta van ser capaços de guanyar-los a la seva pista, l’Artés ha anat de menys a més i s’està mostrant molt regular en el campionat.

Parcials: 13-12, 14-16, 23-13, 6-14

CN Sabadell: Romero (11), Sánchez (2), Kosso (7), Costa (2), Abella, Ortega (13), Díaz (4), Gorina, Araujo (10), Barnusell i Andrés (6).