dimarts, 5 de febrer del 2013

3a Catalana Femenina. CN Sabadell B 64 - Montmeló CB B 52

Sènior 'B' (Foto: M. Bosch)
Victòria d'enorme mèrit del sènior 'B' que es va desfer d'un rival directe després d'un intens partit en el que es va haver de remuntar el resultat advers que s'arrossegava al llarg del partit.

El primer període ha estat controlat per les nostres que van realitzar uns impecables primers minuts que van portar el partit al 18 a 7, amb fluïdesa en atac i bones sensacions darrera però poc a poc el Montmeló va reaccionar i amb un parcial de 2 a 10 va entrar al partit i va agafar embranzida per endur-se el segon període i arribar al descans amb el partit empatat a 27. Les poques idees en atac semblaven haver envaït a les sabadellenques que van anar al descans dins el partit però amb un agredolç regust.

Després de la mitja part es va témer el pitjor ja que les noies del CNS van veure com les visitants dominaven el partit amb una millor defensa i un encertat atac que va fer saltar les alarmes. Les pilotes perdudes locals van conduir el partit a un perillós 33 a 39 i males sensacions.

Va ser aleshores quan el Carles Los Santos va decidir introduir un canvi defensiu que va canviar per complet la dinàmica del partit. Amb una defensa zonal molt efectiva les sabadellenques van començar a recuperar l'alè a base de boles recuperades i ràpides transicions que van servir per segellar un parcial de 10 a 0 en un minut. El partit entrava al darrer quart amb un ajustat 40 a 41 però la bona dinàmica de les nostres es va mantenir i la diferència es va anar eixamplant en, possiblement, els millors minuts de l'equip aquesta temporada tal i com reflecteix el demolidor parcial de 24 a 11 que va deixar el partit dat i beneït i que col·loca al CN Sabadell a la part mitja de la taula.

CN Sabadell: Fitó (12), López (13), Rodríguez (12), Seguí (7), Gracia (2), Bars (2), Valls (4), Colldeforns (3), Ballesta (3), Bruguera i Lechuga.