dimarts, 5 de febrer del 2013

2a Catalana Masculina. CN Sabadell B 59 - Círcol Catòlic Badalona A 65

El sènior 'B' del Club Natació Sabadell no ha sabut imposar el seu domicili per poder donar un cop important damunt de la taula a l'hora de poder guanyar al 5è classificat tot i tenir opcions per fer-ho.

Durant el partit no ho ha semblat pas, ja que s'ha vist un conjunt local molt pobre d'alegria i esperit.

El partit ha començat molt be per els locals que han tingut un gran encert en atac i aconseguint que el marcador en el minut 7 mostres un interessant 18 a 11 a partir d'aquest instant un temps mort visitant ha trencat la rauxa anotadora local i han entrat en un pou, veient la cistella diminuta i el Círcol ha aconseguit bloquejar als jugadors sabadellencs que han fet 2 punts en 10 minuts.

S'ha arribat al descans amb un inquietant 32 a 27, que donava encara opcions als locals, però l'apatia que mostraven les seves cares feia pensar que era una missió impossible d'aconseguir.

A la represa els badalonins han tornat a sortir imparables en atac i han aconseguit trencar la defensa del CNS com han volgut i han posat el marcador 43 a 32, tot semblava que estava trencat i sentenciat, l'inici del darrer quart ha estat un calc del tercer i una altre estirada visitant ha posat el marcador amb un 60 a 44 quasi impossible de salvar a no ser que succeís un miracle, a partir d'aquest instant que era a 3 minuts per el final els jugadors de Jordi Talló han decidit que volien la victòria, hi han aconseguit un parcial de 15 a 5, però molt tard per guanyar a un equip de la part alta de la classificació.

La sensació donada per els locals ha estat pobre i tots creien en que si el partit hagués estat dinàmic i controlat el temps per els sabadellencs aquest partit a la pista de Les Naus no s'hauria d'haver escapat mai, és un partit perdut, no que el Círcol els ha guanyat.

Parcials: 18-19, 9-13, 10-16, 22-17

CN Sabadell: Yll (7), González (6), Escuert, Tejedor (12), Belmar (4), Moix (3), Escapa (2), Lahmame (14), Vilches i Tena (4).