dilluns, 25 de febrer del 2013

2a Catalana Masculina. CB Tremp A 60 - CN Sabadell B 65

Els jugadors celebrant la victòria (Foto: Susana Bosch)
El sènior 'b' masculí va retrobar-se novament amb la victòria (la 5a) novament fora de casa, una primera part molt encertada defensivament va permetre als jugadors de Jordi Talló tenir ja bones sensacions d’inici, que els va anar portant a un molt millor atac.

Els jugadors del CN Sabadell varen començar molt forts defensivament, fet que els va permetre robar moltes pilotes i sortir en contracops fàcils, el parcial de 3 a 8 va permetre una mica de relaxació i ràpidament el Tremp ho va aprofitar per acabar el primer període amb un ajustat 10 a 12 en el marcador.

A la represa els jugadors locals van seguir ficats en el partit tot i la bona defensa sabadellenca, i en el minut 17 de partit aconseguiren capgirar el marcador 21 a 20, ràpidament la resposta visitant amb un parcial de 2 a 6 tornava a donar solidesa a l’atac del conjunt sabadellenc. Amb 1 triple, dels 10 que varen aconseguir els locals, empataven el partit a 26 a falta d’un minut pel descans, però dues bones accions defensives visitants permetien recuperar la pilota i fer un bon atac, i al final i sobre la botzina el sabadellenc Roger Barnusell encistellava un triple des de mig camp que posava el marcador 26 a 31, deixant mermada l’ànima local i pujant l’eufòria del Sabadell.

A la represa i encara tot per decidir, l’equip sabadellenc amb la moral pels núvols varen voler trencar el partit i amb 5 minuts aconseguiren un parcial de 3 a 10, col·locant el marcador en 29 a 41, l’equip local no volia deixar-se escapar una altre victòria i amb el seu joc anàrquic des de la línia de 6,25 aconseguiren inversemblantment 2 triples que ajustaven novament l’electrònic (40 a 45) i tot per decidir en el darrer quart.

Els últims 10 minuts de partit varen ser quasi un calc del 3 quart, el CN Sabadell va sortir molt fort amb un 0 a 7 d’inici, però ràpidament la resposta local des de 6,25 ajustava el marcador, a falta de 2 minuts el marcador tornava a reflexar un ajustat 55 a 58, però el millor joc visitant va permetre un parcial de 5 a 7 i guanyar finalment el partit.

Aquest diumenge a les 16 h a Les Naus disputaran un partit importantíssim davant un rival directe com el Balsareny.

Parcials: 10-12, 16-19, 14-14, 20-20

CN Sabadell: Yll (6), González (2), Escuert (3), Tejedor, Barnusell (17), Belmar (10, Moix, Escapa (7), Lahmame (6) i Tena (14).