dimecres, 27 de febrer del 2013

1a Catalana Femenina. Sedis EFausa 46 - CN Sabadell A 45

CN Sabadell A (Foto d'arxiu)

Desfeta per la mínima del sènior femení 'A' que no va poder encadenar la seva segona victòria consecutiva a la complicada pista del Sedis en un partit de màxima tensió.

Els minuts inicials ja van mostrar el que seria el partit, un xoc entre dos equips que van oferir molta intensitat en defensa però amb escàs encert anotador tant des de prop de la cistella com des de la llarga distància. Tot  i el bon treball en el rebot defensiu per contenir a la internacional Guri, les sabadellenques no van tenir massa fluïdesa i això les va portar a perdre masses pilotes no forçades que no es podien traduir en cistelles fàcils, de manera que al finalitzar el primer període el marcador era d'un curt 9 a 8. En el segon període semblava que les locals podien escapar-se en el marcador gràcies a Guri -22 punts a la fi del partit- però les de Jordi Juste van mantenir la sobrietat defensiva i van firmar uns bons minuts finals, amb bàsquets d'Anna Grau, que van deixar el partit de cara però molt ajustat: 21 a 23 al descans.

A la represa els desencerts en ambdues bandes es va mantenir de manera constant però les nostres no van deixar escapar la petita renta (29 a 30) per entrar a un darrer període d'infart. En els minuts finals les accions de la pivot Guri van retornar-li l'avantatge a les de La Seu per la mínima però les noies del Club no es van despenjar i van aconseguir mantenir-se al partit des del punt de personal amb protagonisme de Tamara Masvidal. Va ser a manca de 40 segons quan les sabadellenques van disposar de fins a tres tirs sota cistella per endur-se el matx però els seus errors van ser castigats per l'equip local des del punt de personal en un període interminable. Una personal triple sobre Masvidal va permetre a les visitants retallar fins a col·locar-se a un punt però ja no va quedar temps per més i així es va arribar al definitiu 46 a 45 advers.

Aquesta setmana les nostres afronten un partit molt important davant el Viladecans dissabte a les 17.30 a Les Naus que pot servir per augmentar la distància respecte el grup perseguidor. Les nostres noies necessiten el teu suport!

CN Sabadell: Linares (7), P.García (4), Grau (4), Sampedro (8), Mayor (7), E.García, Masvidal (12), Fontanals (3) i Guitart.